Lectură de un minut

08 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Peste 250 de sortimente si marci de bere, prezente anul acesta la Targul de bere Auchan editia a X a

Abonează-te pe  

In perioada 3-16 iulie, hipermarketurile Auchan isi intampina clientii cu beri de top si o experienta premium.

Intre 3 si 16 iulie, Auchan organizeaza in toate hipermarketurile retelei cea de-a zecea editie a Targului de bere Auchan. Cu aceasta ocazie, clientii vor fi intampinati cu o paleta larga de peste 250 de tipuri si marci de bere, atat romanesti, cat si de import dar si de o gama larga de produse complementare pentru servirea berii.

Berile de top, blonde, albe, brune, rosii, cele bavareze, aromatizate sau cele fara gluten, vor fi completate si anul acesta de cele artizanale si craft. Nu vor lipsi din magazinele Auchan nici berile speciale, premiate in intreaga lume, berile nefiltrate si cele fara alcool, dar nici produsele complementare si accesoriile precum pahare, halbe, desfacatoare, mini frigidere si alte surprize. In plus, activari speciale, ce vor avea loc in hipermarketurile Auchan, in acest interval, vor transforma experienta la cumparaturi intr-una speciala, cu adevarat memorabila.
Printre vedetele acestei editii de colectie se numara 16 micro-berarii romanesti care isi vor prezenta gamele de produse la rafturi, berea artizanala de import - reprezentanta prin producatorii berilor craft (trapiste, de abatie, puternic alcoolizate), berile bavareze, dar si marii berari care vor organiza numeroase activitati interactive dedicate cunoscatorilor de bere.
Si o alta noutate absoluta: pentru cei care vor sa comande online, Auchan pune berea la rece iar in 2 ore clientii pot veni sa o ridice multumita serviciului Click & Collect disponibil in toate hipermarketurile din retea. Comanda se face pe www.auchan.ro iar berea dar si alte produse comandate pot fi ridicate de la biroul Servicii Clienti. Auchan ofera un serviciu flexibil de plata, fie in magazin - la ridicare, fie online - la comanda.
Auchan Retail Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri si o retea de magazine MyAuchan.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peste 250 de sortimente si marci de bere, prezente anul acesta la Targul de bere Auchan editia a X a