Lectură de un minut

22 Sep 2014 - Știri și Noutăți

Peste 100 de producatori romani vor deveni furnizori Carrefour

Abonează-te pe  

Retailerul Carrefour va incheia, pana la finalul anului, contracte de colaborare cu peste 100 de producatori romani de fructe si legume ca urmare a campaniei din perioada 7-13 august, anunta compania.

704 producatori romani de fructe si legume si-au aratat intentia de a deveni furnizori Carrefour prin completarea formularului special din magazine, la standurile dedicate, si de pe site-ul companiei.

Categoriile de produse pentru care se vor incheia contractele de colaborare sunt: verdeata, rosii, castraveti, ardei, struguri, capsune, cirese si prune.
Vor continua discutiile si in anul 2015 cu peste 600 de producatori, timp in care se va evalua capacitatea acestora de a indeplini criteriile logistice si de calitate necesare.

„Strategia Carrefour pe termen lung urmareste dezvoltarea economiei Romaniei prin sustinerea producatorilor locali (...). Ne respectam angajamentul de a importa produse doar atunci cand nu gasim furnizori romani care sa acopere nevoile pietei” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing, Carrefour Romania.

La nivel national, Carrefour Romania colaboreaza cu peste 1.500 de furnizori romani si dezvolta programe care contribuie la consolidarea afacerilor autohtone si la generarea de noi locuri de munca.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peste 100 de producatori romani vor deveni furnizori Carrefour