Lectură de un minut

24 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Peste 10.000 de salcami, stejari si ulmi plantati de echipele LEROY MERLIN in trei zone rurale din tara

Abonează-te pe  

 In lunile martie si aprilie LEROY MERLIN s-a implicat intr-o actiune de Responsabilitate Sociala dedicata zonelor rurale. Astfel, prin mobilizarea a 200 de membri voluntari din echipele magazin si sediu, au fost plantati peste 10.000 de salcami, stejari si ulmi in localitatile Lipanesti (Prahova), Cuza Voda (Galati) si Apahida (Cluj), cu sprijinul asociatiilor „Se poate”, „Planteaza in Romania” si „Plantam fapte bune”. 

Multumim asociatiilor „Se poate”, „Planteaza in Romania” si „Plantam fapte bune”, alaturi de care noi, echipele LEROY MERLIN, am participat in lunile martie si aprilie la actiuni de reimpadurire in mai multe localitati din Romania. Aceste actiuni se inscriu in cadrul demersurilor noastre de a proteja patrimoniul forestier din Romania si de a continua sa pozitionam compania noastra ca fiind un vector important in protejarea mediului inconjurator. LEROY MERLIN Romania va accelera in perioada urmatoare actiunile sale in domeniul Responsabilitatii Sociale.” – a declarat Frederic Lamy, Director General LEROY MERLIN Romania.

Actiunea de anul acesta vine ca o continuare a actiunilor similare anterioare, care s-au bucurat de ecouri pozitive. De exemplu, rata de supravietuire a puietilor de salcam plantati primavara trecuta este de 95%, iar entuziasmul echipelor LEROY MERLIN a crescut exponential pentru ca eforturile lor au prins radacini la propriu si la figurat.
Tot in aceasta directie, o alta initiativa de CSR este campania de reciclare a brazilor de Craciun. De peste 3 ani, LEROY MERLIN ofera un voucher de cumparaturi de 25 de lei pentru fiecare brad returnat in magazin dupa perioada sarbatorilor de iarna.
LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit. In Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in 13 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peste 10.000 de salcami, stejari si ulmi plantati de echipele LEROY MERLIN in trei zone rurale din tara