Lectură de un minut

19 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Perwoll lansează la Romanian Fashion Week, o colecție capsulă din haine vintage 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Perwoll participă la Romanian Fashion Week 2023, cu o colecție capsulă creată sub umbrela ”RethinkFashion”, un brand care încurajează sustenabilitatea în modă, în colaborare cu designerii Elle România.
 

Sursa foto: Unsplash

Detergentul Perwoll Renew anunță relansarea brandului și încurajează sustenabilitatea în modă. Perwoll Renew are acum la bază o nouă formulă îmbunătățită cu ingrediente care i-au sporit performanța atât în ceea ce privește îngrijirea țesăturilor, cât și a culorilor.

Sub conceptul ”RethinkFashion”, Perwoll, alături de stiliștii Elle Roxana Voloșeniuc și Dominica Margescu, participă pe 28 mai la Romanian Fashion Week cu o colecție capsulă inedită, formată din opt ținute construite din haine vintage.

Această colecție Perwoll îmbrățișează stilul punk rock, dar într-o manieră reinterpretată, aducând un omagiu creatoarei de modă care a lansat acest stil, Vivienne Westwood.

Ținutele vor fi colorate, dar și cu accente de negru, fie ca vorbim de culori sau chiar și de țesături diferite. Având grijă de hainele noastre în mod corespunzător, putem contribui la reducerea deșeurilor și la protejarea mediului pentru generațiile viitoare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Perwoll lansează la Romanian Fashion Week, o colecție capsulă din haine vintage