Lectură de un minut

29 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Peroni Nastro Azzurro va oferi, la Neversea, premii pentru fiecare 5 doze de aluminiu colectate 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Peroni Nastro Azzurro păstrează tradiÈ›ia È™i în acest an È™i organizează o acÈ›iune de colectare a dozelor de aluminiu în cadrul Neversea, iar festivalierii care aleg să nu arunce deÈ™eurile la întâmplare vor fi recompensaÈ›i pentru eforturile lor cu premii. 

Sursa foto: Unsplash

Astfel, 5 doze colectate vor aduce unul dintre cele trei modele de brățară de festival, 10 doze se vor transforma într-un pahar de colecÈ›ie, în timp ce 15 doze vor fi recompensate cu o geantă frigorifică, perfectă pentru plajă sau picnic. Dispozitivele de colectare È™i compactare ale dozelor vor fi amplasate în incinta festivalului.

Peroni Nastro Azzurro aduce atmosfera insulei Capri în acest la an la Neversea, cel mai mare festival de muzică de la malul mării, care are loc în perioada 6-9 iulie, È™i invită participanÈ›ii să descopere zona de experiență italiană, alături de noul sortiment de bere de festival, Peroni Nastro Azzurro Stile Capri.

Lansată la finalul primăverii, Peroni Nastro Azzurro Stile Capri este o bere blondă, uÈ™oară, cu o concentraÈ›ie mică de alcool (4,2%). Aceasta păstrează esenÈ›a Peroni Nastro Azzurro, dar înglobează în aroma sa note de lămâie È™i frunze de măslin pentru a obÈ›ine un gust răcoritor.

Peroni Nastro Azzurro a fost produsa în Italia după reÈ›eta originală din 1963. Născută la Roma, în 1963, Birra Peroni a fabricat ceea ce avea să devină cel mai faimos produs de export: Peroni Nastro Azzurro.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, TimiÈ™oreana, CiucaÈ™, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry. În prezent, Ursus Breweries deÈ›ine 3 fabrici de bere: în BraÈ™ov, Buzău È™i TimiÈ™oara È™i o mini-facilitate de producÈ›ie în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Peroni Nastro Azzurro va oferi, la Neversea, premii pentru fiecare 5 doze de aluminiu colectateÂ