Lectură de un minut

06 Mar 2024 - Știri și Noutăți

PepsiCo are un nou director de HR în regiunea Balcanilor de Est. Cine este Silvia Petre

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță numirea Silviei Petre în funcția de HR Director PepsiCo East Balkans, începând cu data de 1 martie 2024. Silvia îi va raporta Innei Yakovchuk, CE HR SR Director, marcând astfel o nouă etapă în evoluția strategică a departamentului de resurse umane în regiunea Balcanilor de Est. 

Sursa foto: PepsiCo

Cu o experiență vastă în domeniul resurselor umane, acumulată în peste 15 ani de carieră, Silvia a dovedit competențe remarcabile în diverse domenii, contribuind semnificativ la dezvoltarea businessului. A avut roluri importante în gestionarea compensațiilor și beneficiilor, și mai târziu în colaborarea strategică pentru funcțiunea Comercială, și cel mai recent pentru departamentul de Marketing și Insights la nivelul Europei Centrale.

În noua sa poziție, Silvia Petre va coordona strategia privind planificarea și dezvoltarea potențialului celei mai valoroase resurse a PepsiCo – Oamenii (People of PepsiCo), gestionând strategia de dezvoltare a talentelor și îmbunătățirea eficienței operaționale în regiune.

Silvia preia responsabilitățile de la Annie Griffith-Swain, care a coordonat departamentul de HR în ultimii doi ani și care a contribuit la accelerarea agendei de talent management și dezvoltare profesională a PepsiCo prin proiecte precum EB Leaders Forum sau Frontline Managers Academy.

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat o cifră de afaceri de peste 91 de miliarde dolari în 2023, adusă de un portofoliu de alimente și băuturi care include Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker și SodaStream. Portofoliul PepsiCo este alcătuit dintr-o gamă variată de produse alimentare, incluzând numeroase branduri iconice ce generează fiecare, anual, peste un miliard de dolari în vânzări de retail.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PepsiCo are un nou director de HR în regiunea Balcanilor de Est. Cine este Silvia Petre