Lectură de 2 minute

28 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Pentru prima dată în 137 de ani de existență, produsele AVON for fi comercializate în magazine

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Produsele cosmetice Avon vor fi comerciaalizate pentru prima dată în magazinele stradale din 11 octombrie, în urma unui nou parteneriat cu Superdrug, un lanț de magazine britanic. Peste 150 de produse Avon, de la seruri la fonduri de ten și de la uleiuri de buze la creme hidratante, vor fi disponibile în 100 de magazine Superdrug din Marea Britanie și online.

Avon, care a fost cumpărată de proprietarul The Body Shop, Natura, în 2019, a declarat că această mișcare o va ajuta să "îmbrățișeze o bază mai largă de clienți", în timp ce încearcă să se transforme într-o "companie de frumusețe cu adevărat omnichannel", scrie retailgazzette.co.uk.

"Înțelegem că oamenilor le place să facă cumpărături în moduri diferite, fie că este vorba de o consultație personală cu unul dintre uimitorii noștri reprezentanți care oferă sfaturi de frumusețe personalizate, prin intermediul canalelor noastre online, sau acum în magazinele Superdrug. Acum vom putea ajunge la și mai multe persoane care își doresc produse de înfrumusețare de înaltă calitate, inovatoare și, cel mai important, la prețuri accesibile„ a declarat Angela Crețu, directorul executiv al Avon.

Avon, prezentă de peste 25 de ani în România

Povestea celei mai mari companii de vânzări directe din România începe în anul 1997. Fiecare Broșură AVON propune peste 2000 de produse, printre care adevărate inovații pe care compania le face disponibile în premieră pe piața mass-market.

Avon România are o echipă de peste 200 de angajați, precum și cu un centru logistic de ultimă generație care deservește mai multe piețe, printre care România, Bulgaria, Republica Moldova și Macedonia. Din centrul logistic Avon Chiajna pleacă zilnic 10.000 de comenzi către consumatoarele din aceste piețe.

În prezent, Avon România este piața principală din grupul Avon Southern Europe, fiind condus împreună cu alte 11 piețe de către Andreea Moldovan, General Manager Avon SE.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pentru prima dată în 137 de ani de existență, produsele AVON for fi comercializate în magazine