Lectură de un minut

19 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Pentru al doilea an consecutiv, Farmec obtine titlul de „Cel mai bun produs nou” pentru Gerovital H3 Hyaluron C

Abonează-te pe  

Producatorul roman de cosmetice, Farmec, a castigat un nou premiu in palmaresul brandului Gerovital, ca urmare a competitiei anuale a industriei bunurilor de larg consum, Premiile Piata. Gama Gerovital H3 Hyaluron C, care are la baza Acidul Hialuronic pur si lipozomal si Vitamina C, a obtinut titlul de „Cel mai bun produs nou”, una dintre cele mai disputate categorii din concurs.

La categoria produselor de ingrijire personala, Gerovital castiga pentru al doilea an consecutiv acest premiu, in 2017 brandul fiind premiat datorita gamei de Geluri de dus. In 2016, Farmec a descoperit „Secretul frumusetii romancelor” si a castigat premiul pentru cea mai eficienta promotie la Premiile Piata.

Suntem onorati sa ne numaram si in acest an printre castigatori, distinctia obtinuta fiind confirmarea faptului ca Gerovital reprezinta un reper pentru calitatea si inovatia produselor companiei Farmec, dar si un brand puternic datorita caruia suntem constant in topurile relevante ale industriei de business si in aprecierile consumatorilor. Dezvoltarea constanta a portofoliului, investitiile majore in cercetare si modernizare, precum si integrarea inovatiilor pentru adaptarea produselor la nevoile consumatorilor si la tendintele pietei, ne-au ajutat sa obtinem aceasta nominalizare. Apreciem si multumim retailerilor pentru increderea si recunoasterea acordata produselor Farmec. Vom continua sa inovam si sa ne implicam in dezvoltarea productiei locale pentru a oferi, atat partenerilor, cat si consumatorilor produse de exceptie”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec,
Aproape 700 de reprezentanti ai retailerilor si furnizorilor au votat in cadrul celei de-a XIII-a editii a Premiilor Piata, desemnand 34 de companii castigatoare, dintre cele 437 de candidaturi depuse.
Gama Gerovital H3 Hyaluron C a fost lansata la sfarsitul anului trecut pe piata produselor antirid cu 5 produse destinate ingrijirii tenului normal, dar cu tendinte de uscare:
  • fiolele cu Acid Hialuronic Hyaluron C stimuleaza procesul de reinnoire celulara, avand efecte antirid si corecteaza micile imperfectiuni, oferind protectie si hidratare pielii.
  • crema antirid de zi si Crema antirid de noapte sunt complementare in procesul antirid.
  • crema antirid contur ochi si buze asigura intretinerea zonei sensibile din jurul ochilor, fiind bogata in Acid Hialuronic pur si lipozomal.
  • apa micelara elimina delicat impuritatile acumulate la suprafata pielii cu ajutorul unui disc cosmetic.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pentru al doilea an consecutiv, Farmec obtine titlul de „Cel mai bun produs nou” pentru Gerovital H3 Hyaluron C