Lectură de 2 minute

10 Aug 2023 - Știri și Noutăți

PENNY se robotizează: în ce segmente de activitate vor fi prezenți roboți

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PENNY România, parte a grupului REWE, anunță o inițiativă de eficientizare a operațiunilor sale prin implementarea roboților software talent, în parteneriat cu Tailent, furnizor de tehnologie RPA (Robotic Process Automation).
 

Sursa foto: Penny România

Implementarea roboților software Tailent în industria retailului are ca scop principal automatizarea sarcinilor repetitive și predispuse la eroare, pentru a elibera timpul și resursele angajaților, permițându-le să se concentreze pe activități cu valoare adăugată mai mare. Prin colaborarea cu Tailent, PENNY România face un pas înainte în ceea ce privește inovația și transformarea digitală a operațiunilor sale.

PENNY România a început implementarea tehnologiei Tailent acum mai bine de un an, obținând rezultate remarcabile în diverse funcțiuni ale departamentului de contabilitate, un exemplu relevant este reconcilierea de date. Această experiență pozitivă a condus la decizia strategică de a extinde utilizarea roboților software Tailent și în alte departamente ale companiei.

PENNY Romania colaborează cu doi furnizori de servicii software de încredere pentru implementarea cu succes a acestei soluții. Encorsa, o companie specializată în transformarea digitală și simplificarea proceselor operaționale, și RBC, un furnizor cu tradiție în soluții pentru retail, ambii parteneri certificați Tailent, contribuie cu expertiza lor în implementarea roboților software Tailent în cadrul companiei.

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 347 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

Tailent este un start-up românesc axat pe dezvoltarea tehnologiilor inovatoare de automatizare precum Robotic Process Automation (RPA), care schimbă modul în care oamenii lucrează, fac afaceri și ajută companiile să-și atingă obiectivele de automatizare.

Encorsa este un partener de transformare digitală din România care ajută companiile să prospere într-un mediu de afaceri aflat în continuă schimbare, cu ajutorul unor soluții sustenabile ce reunesc un mix de tehnologii low-code ce includ: platforma low-code de Business Process Mangement - WEBCON BPS, roboți RPA (Robot Process Automation), platforme de tip IDP (Intelligent Document Processing) și tehnologii conversaționale (AI chatbots).

Citeste si:
Începe Colecta Națională de Alimente: în ce magazine puteți dona 
Începe Colecta Națională de Alimente: în ce magazine puteți dona 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PENNY se robotizează: în ce segmente de activitate vor fi prezenți roboți