Lectură de un minut

30 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Rețeaua Penny se extinde cu un nou magazin în comuna Moara, din județul Suceava

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Penny își continuă planul de extindere prin deschiderea unui nou magazin în zona metropolitană a municipiului Suceava, comuna Moara, județul Suceava. Noua unitate este situată pe strada Universității, nr. 100A1B și are o suprafață de 860 mp. Aceasta dispune de 57 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Programul de funcționare este de luni până sâmbătă, între 07:30 - 22:00, iar duminică magazinul este deschis în intervalul orar 08:00 - 20:00.

Până în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine. În materie de logistică, la finalul anului trecut, Penny a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj.

Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 307 de magazine la nivel național și o echipă formată din peste 5.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua Penny se extinde cu un nou magazin în comuna Moara, din județul Suceava