Lectură de un minut

07 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Penny Market si Blue Air lanseaza o campanie pentru preturi promotionale la pachete de vacanta

Abonează-te pe  

Penny Market si Blue Air au lansat campania “Am luat tot! Hai in vacanta!”. Prin intermediul acesteia romanii pot beneficia de un pachet de vacanta ce include genti de calatorie la preturi reduse si un voucher cadou in valoare de 50 RON la un bilet de avion achitionat prin intermediul companiei aeriene.

Dennis Biernatzki, General Manager REWE Romania a declarat: “Am ales sa incheiem acest parteneriat cu Blue Air deoarece suntem alaturi de romanii care se intorc in tara sau care merg in vacanta. Vrem sa le oferim acestora cele mai bune produse si servicii. Prin aceasta campanie demonstram inca o data ca ramanem fideli conceptului nostru #deRomania”.

Campania cu puncte bonus de loializare “Am luat tot! Hai in vacanta!” se desfasoara in perioada 15 august – 23 octombrie 2018. Astfel, pentru fiecare zece puncte acumulate, clientii Penny Market vor primi 70% reducere pentru orice produs din colectia de genti de calatorie Vivess si un voucher cadou in valoare de 50 RON la un bilet de avion achizitionat prin Blue Air.

Produsele din colectie de genti Vivess - brand german disponibil exclusiv in magazinele Penny Market - incluse in campanie sunt:

  • trollerele de dimensiuni diferite
  • geanta pentru cosmetice
  • geanta sport
  • rucsacul

La Blue Air, ne straduim sa oferim cele mai bune servicii posibile clientilor nostri. Astazi, sunt tot mai multi oameni care pleaca in doua-trei mini-vacante pe an, pentru a vizita locuri noi. Prin urmare, alegerea bagajelor potrivite este importanta. Suntem incantati sa colaboram cu Penny Market la aceasta campanie care descrie perfect misiunea noastra: sa gasim mereu noi modalitati de a imbunatati experienta de calatorie a pasagerilor nostri, chiar inainte de a urca la bord”, a completat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny Market si Blue Air lanseaza o campanie pentru preturi promotionale la pachete de vacanta