Lectură de un minut

28 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Penny Market deschide o noua unitate in localitatea Targu Neamt

Abonează-te pe  

Reteaua de magazine Penny Market se extinde cu o noua unitate in localitatea Targu Neamt, judetul Neamt. Retailerul ajunge astfel la 237 de spatii deschise in Romania.

Noua unitate Penny Market din Targu Neamt va fi deschisa pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 2A si are un spatiu de vanzare de 794 metri patrati si o echipa de 14 angajati.

Programul de functionare va fi de luni pana sambata in intervalul 07:30 - 21:00 si duminica intre 08:00 - 19:00. Noul magazin dispune si de un numar de 50 de locuri de parcare, dintre care doua pentru persoanele cu dizabilitati, si 4 case de marcat.

Parte din formatul Future Store, magazinele Penny Market sunt organizate astfel incat sa ofere o experienta cat mai facila si sa le ofere tuturor clientilor acces la articole proaspete, atent selectionate zi de zi.
Varietatea de legume si fructe oferite de Penny Market este disponibila tuturor clientilor chiar de la intrarea in incinta magazinului, acesta punand la dispozitie si o gama larga de specialitati de panificatie si patiserie. Clientii discounterului Penny Market vor beneficia si de un numar de produse diverse, disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite atat la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, cat si in zona cu produse congelate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny Market deschide o noua unitate in localitatea Targu Neamt