Lectură de 2 minute

02 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Penny mărește venitul minim net pentru angajați: ce salarii sunt puse la bătaie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PENNY mărește venitul minim net de intrare în companie pentru angajați cu 14,59% comparativ cu anul 2022. Conform noii grile de salarizare, venitul minim net pentru angajații PENNY este de 3.158 de lei, acesta include și valoarea tichetelor de masă, tichete de sărbători și bonusuri de performanță. 

Sursa foto: Penny

Programul de creștere a venitului angajaților din cele 346 de magazine și cele patru centre logistice din țară continuă și anul acesta. Orice nou angajat al companiei, precum și angajații actuali, vor primi un venit minim net de 3.158 lei, ce include și bonurile de masă, tichete de sărbători și bonusuri de performanță.

Pe lângă majorarea salarială, angajații beneficiază de zile libere suplimentare față de pragul minim solicitat de autorități. Aceste zile sunt acordate în funcție de vechimea în companie. De exemplu, pentru 10 ani petrecuți în companie, angajatul va beneficia de 27 de zile de concediu.

De asemenea, angajații cu o vechime de peste patru ani sunt recompensați cu vouchere de vacanță. Valoarea voucherelor se calculează în funcție de numărul anilor petrecuți în companie. Un angajat care lucrează de peste 10 ani în echipa PENNY primește un voucher de 1.000 lei.

În grila de beneficii se regăsesc următoarele:

  • Asigurare privată de sănătate
  • Rechizite școlare
  • Bonus pentru nou-născut – Au fost acordate 230 de bonusuri în cursul anului 2022, în valoare totală de 1.044.181 lei.
  • Vouchere pentru scutece – În cursul anului 2022 au fost acordate 181 de vouchere, în valoare totală de 54.300 lei.

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 346 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny mărește venitul minim net pentru angajați: ce salarii sunt puse la bătaie