Lectură de un minut

25 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Penny își extinde rețeaua și inaugurează un nou magazin. Retailerul a ajuns la 348 de unități la nivel național

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Penny își extinde rețeaua și inaugurează un nou magazin în Municipiul Brașov, județul Brașov. Astfel, rețeaua Penny ajunge la 348 de unități la nivel național. Noul magazin se află pe strada Ioan Popașu, nr. 26. Are o suprafață de vânzare de 894,84 mp, iar parcarea dispune de 80 de locuri de parcare, dintre care patru locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

 

Sursa foto: Penny

„Clienții care vor trece pragul magazinului Penny din Brașov se vor bucura de un design modern și accesibil. Acesta reflectă evoluția strategică a retailerului în România și pune accent pe crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru clienți și pe dezvoltarea portofoliului de produse 3RO (produse cu ingredientul principal din România, procesate și ambalate în țară)”, declară reprezentanții Penny România.

Magazinul va fi deschis de luni până sămbătă între orele 07:00 - 22:00 și duminică între 08:00 - 20:00.

Anul trecut s-a încheiat pentru Penny România cu un avans de 33% la nivelul cifrei de afaceri, fiind cel mai bun de la intrarea pe piața locală. Potrivit informațiilor furnizare de retailer, rulajele companiei au urcat până la 7,17 miliarde de lei, față de 5,39 miliarde de lei înregistrate în 2021.

Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua din România este alcătuită din 348 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny își extinde rețeaua și inaugurează un nou magazin. Retailerul a ajuns la 348 de unități la nivel național