Lectură de 2 minute

24 Sep 2020 - Știri și Noutăți

PENNY deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 265 de locații

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Rețeaua PENNY s-a extins cu un nou magazin în Mediaș, județul Sibiu, și ajunge astfel la 265 de spații deschise în România. Deschiderea noii locații vine după ce doar în august retailerul a inaugurat 4 magazine și face parte din planurile PENNY de a ajunge la o rețea de 400 de magazine în următorii 6 ani. 

Noul magazin PENNY din Mediaș este situat pe strada I.C. Brătianu, Nr. 8 și are un spațiu de vânzare de 854 m2. Magazinul dispune de 63 de locuri de parcare, dintre care trei dedicate persoanelor cu dizabilități, și de patru case de marcat. Cei 14 angajați îi așteaptă pe clienți de luni până vineri între 7:30 și 22.00 și duminica între 8:00 și 20:00.

Design-ul noilor magazine este nou și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente.

Recent, Penny a anunțat un rebranding pe piața locală prin care vizează îmbunătățirea experienței de cumpărare și o serie de 75 de remodelări de magazine până la finalul acestui an.

Planurile retailerului pentru România includ investiții de 2 miliarde lei în următorii 6 ani pentru a ajunge la o rețea de 400 de magazine și pentru deschiderea celui de-al patrulea centru logistic.

Noul PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

O altă componentă importantă a formatului PENNY este grija pentru mediu și comunitățile în care compania își desfășoară activitatea zi de zi. Multe dintre magazinele nou deschise dispun de funcționalități care le fac prietenoase cu mediul, precum frigiderele cu uși pentru reducerea consumului de energie sau sistemele de iluminare pe bază de LED în interior și panourile fotovoltaice sau acoperișurile verzi in exterior.

PENNY este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 265 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.800 de angajați.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PENNY deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 265 de locații