Lectură de un minut

09 Aug 2023 - Știri și Noutăți

PENNY deschide un nou magazin și ajunge la 347 de unități în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PENNY își extinde rețeaua și inaugurează un nou magazin în orașul Darabani, județul Botoșani. Astfel, rețeaua PENNY numără 347 de unități la nivel național. 

Sursa foto: Penny România

Noul magazin PENNY din Darabani este situat pe strada 1 Decembrie, nr. 93. Are o suprafață de vânzare de 860 mp, iar parcarea dispune de 56 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 2 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Echipa magazinului este formată din 16 colegi, care își vor întâmpina clienții după următorul program de funcționare:

  • luni - sâmbătă, între 07:30 - 21:00
  • duminică, între 08:00 - 19:00.

Clienții care vor vizita magazinul PENNY din Darabani se vor bucura de un design modern și accesibil. Acesta reflectă evoluția strategică a retailerului PENNY în România și pune accent pe crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru clienți și pe dezvoltarea portofoliului de produse 3RO (produse cu ingredientul principal din România, procesate și ambalate în țară).

PENNY este conceptul grupului german REWE, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 347 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PENNY deschide un nou magazin și ajunge la 347 de unități în România