Lectură de un minut

25 Jun 2020 - Știri și Noutăți

PENNY deschide un nou magazin la Craiova și ajunge la 260 de unități în România

Anca Olteanu

Rețeaua de magazine PENNY se extinde cu o nouă unitate în Craiova, județul Dolj și ajunge, astfel, la 260 de spații deschise în România, potrivit unui comunicat de presă.

Noul magazin PENNY situat pe Strada Amaradia, nr. 28 din Craiova are un spațiu de vânzare de 796 m2, care va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 - 22:00 și duminică între 08:00 - 20:00.

Magazinul are o echipă de 13 angajați și o parcare cu 53 de locuri, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități. Magazinul dispune de patru case de marcat.

În anul fiscal 2019, PENNY a înregistrat o cifră de afaceri de 3,96 miliarde lei, în creștere cu 15% față de anul fiscal precedent. În tot acest interval de timp, peste două milioane clienți au vizitat magazinele din întreaga țară. Compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șase ani pe piața din România.

Magazinele PENNY au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine.

Citeste si:
Kaufland deschide un magazin în Târgu Neamț și ajunge la 139 de hipermarketuri în România

PENNY este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 260 de magazine la nivel național și o echipă de peste 4.800 de angajați.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PENNY deschide un nou magazin la Craiova și ajunge la 260 de unități în România