Lectură de 2 minute

31 Mai 2023 - Știri și Noutăți

PENNY ajuns la un număr de 341 de magazine în România. Noua unitate are 857.20 de metri pătrați

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PENNY își extinde rețeaua și inaugurează un nou magazin în orașul Dumbrăveni, județul Sibiu. Astfel, rețeaua PENNY numără 341 de unități la nivel național. 

Sursa foto: Penny

Noul magazin PENNY din Dumbrăveni este situat pe strada 1 Decembrie. Are o suprafață de vânzare de 857.20 mp, iar parcarea dispune de 71 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Echipa magazinului este formată din 15 angajați, care își vor întâmpina clienții după următorul program de funcționare:

• luni - sâmbătă, între 07:30 - 21:00
• duminică, între 08:00 - 19:00.

Clienții care vor vizita magazinul PENNY din Dumbrăveni se vor bucura de un design modern și accesibil. Acesta reflectă evoluția strategică a retailerului PENNY în România și pune accent pe crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru clienți și pe dezvoltarea portofoliului de produse 3RO (produse cu ingredientul principal din România, procesate și ambalate în țară).

Designul magazinelor PENNY. este primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii conform preferintelor clienților români, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente.

În plus, magazinele PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

PENNY este conceptul grupului german REWE, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 340 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

Citeste si:
Penny bate palma cu Tazz pentru livrări rapide la domiciliu
Penny bate palma cu Tazz pentru livrări rapide la domiciliu
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PENNY ajuns la un număr de 341 de magazine în România. Noua unitate are 857.20 de metri pătrați