Lectură de 2 minute

24 Mai 2023 - Știri și Noutăți

PENNY a deschis cel de-al 340-lea magazin în România. Noua unitate are 860.51 de metri pătrați

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PENNY inaugurează cel de-al treilea magazin în Chiajna, județul Ilfov. Astfel, rețeaua PENNY atinge un număr de 340 de unități la nivel național. 

 

Sursa foto: Penny România

Noul magazin PENNY din Chiajna se află pe strada Apeductului, nr. 99 și are o suprafață de vânzare de 860.51 mp. Magazinul dispune de 80 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Echipa magazinului este formată din 15 colegi, care își vor întâmpina clienții după următorul program de funcționare:

• luni - sâmbătă, între 07:30 - 22:00
• duminică, între 08:00 - 19:00.

Peste 800 de produse 3RO

Din 17 mai, peste 800 de produse 3RO disponibile în magazinele PENNY sunt semnalizate la raft cu simbolul campaniei pentru ca toți clienții care își doresc produse românești să le găsească cât mai ușor.

Astfel, PENNY încurajează consumatorii să cumpere produse 3RO și să contribuie activ la dezvoltarea economică a României. Simbolul 3RO este acordat doar produselor care îndeplinesc 3 condiții esențiale:

  • au ingredientul principal provenit din România,
  • sunt procesate în România,
  • sunt ambalate în România.

În 2020, PENNY a lansat obiectivul 3RO, prin care își propune ca, până la finalul acestui an, 60% din sortimentul aflat la vânzare în magazinele PENNY să aibă ingredientul principal provenit din România, să fie procesat și ambalat în România.

PENNY este conceptul grupului german REWE, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 340 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

Citeste si:
Penny bate palma cu Tazz pentru livrări rapide la domiciliu
Penny bate palma cu Tazz pentru livrări rapide la domiciliu

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PENNY a deschis cel de-al 340-lea magazin în România. Noua unitate are 860.51 de metri pătrați