Lectură de un minut

08 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Peek & Cloppenburg deschide cel mai mare magazin din vestul tarii

Abonează-te pe  

NouL magazin Peek & Cloppenburg s-a deschis in Iulius Town Timisoara, din 3 octombrie. Unitatea are o suprafata de peste 3500 unde se gasesc branduri high-fashion pentru toate gusturile. 

 

Iulius Town Timisoara reprezinta principala atractie de business, shopping si loisir din vestul tarii. Acesa este primul proiect mixt din regiune ce include cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei - un nou pol de business regional, un spatiu cosmopolit de shopping si relaxare, cafenele tematice, restaurante, un parc, cinema, zona destinata copiilor. Centrul se imbogateste cu cel mai mare magazin Peek & Cloppenburg din vestul tarii. Acesta este cel de-al doilea din oras, dupa cel din Timisoara Shopping City.

“Dupa redeschiderea noului magazin Peek & Cloppenburg din Baneasa Shopping City, Bucuresti, ne bucuram sa prezentam clientilor nostri din Timisoara o noua destinatie de shopping, a doua in acest oras. Suntem nerabdatori sa ne bucuram de diversitatea colectiilor, acum intr-o noua imagine, cu o experienta
completa de shopping”, mentioneaza Paul Portner, Director Retail Management at Peek & Cloppenburg.
In noul magazin Peek & Cloppenburg te asteapta peste 200 de marci internationale de top, cat si proprii. De la marcile exclusive, la demonstratiile stilistice ale caselor Guess, Scotch & Soda, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Under Armour, la stilul iconic al caselor Armani, Coccinelle, DKNY, Lacoste, Love Moschino, pana la noile definitii estetice pentru echipamentul sportiv oferite de Adidas, FILA, Nike, Reebok, fiecare vizitator, indiferent de preferintele vestimentare, primeste acces la noile colectii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peek & Cloppenburg deschide cel mai mare magazin din vestul tarii