Lectură de un minut

15 Dec 2020 - Știri și Noutăți

PC Garage anunță livrare în 2 ore, la comanda prin Tazz

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România, anunţă o nouă opţiune rapidă de livrare a comenzilor, prin serviciul Tazz. Astfel, într-o perioadă în care depinzi de cât de repede se mişcă curierul, prin intermediul Tazz, comenzile plasate vor putea ajunge la destinație în doar 2 ore de la plasarea lor.

Serviciul Tazz asigură o livrare rapidă în București și Popești-Leordeni, oferind clienţilor şi opţiunea de livrare în 2 ore, atunci când sunt îndeplinite umătoarele condiţii:

  • Produsele trebuie să fie în stocul magazinului
  • Comanda trebuie plasată între orele 9:00 – 17:00, de luni până vineri
  • Plata trebuie efectuată online
  • Greutatea maximă nu trebuie să depășească 25 kg
  • Valoarea maximă a comenzii trebuie să fie de maxim 10.000 RON

Respectând aceste condiții, PC Garage și Tazz pot asigura livrarea în aceeași zi, în termenul de 2 ore promis. Orice comandă plasată după ora 17:00 sau după ora 00:00 va ajunge a doua zi, iar comenzile plasate în weekend vor ajunge luni dimineață.

Astfel, cu PC Garage şi Tazz ai acces rapid la peste 3.500 de produse diferite care pot fi livrate în București și Popesti-Leordeni în 2 ore: SSD-uri, laptopuri, memorii, plăci video, procesoare, periferice gaming și multe altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PC Garage anunță livrare în 2 ore, la comanda prin Tazz