Lectură de 2 minute

12 Jul 2023 - Știri și Noutăți

PayPoint și GLS România anunță semnarea unui acord de colaborare

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PayPoint România, operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din țară, anunță încheierea unui nou parteneriat cu GLS România, unul dintre jucătorii de pe piața serviciilor de coletărie. Compania va pune la dispoziția unui număr tot mai mare de consumatori sistemul național de livrare în puncte fixe, PayPoint Colet Expres.

Sursa foto: Shutterstock

Serviciul este disponibil în rețeaua punctelor de plată PayPoint Colet Expres, unde consumatorii pot trimite sau primi colete de dimensiuni mici și medii, de până la 10 kg, prin intermediul GLS România.

Pentru a trimite colete, consumatorii trebuie să genereze o etichetă din aplicația GLS și apoi să se prezinte în cel mai apropiat magazin PayPoint Colet Expres. Pentru a beneficia de livrarea unui colet, consumatorul trebuie să plaseze comanda la un comerciant online partener GLS şi să solicite livrarea produsului către un magazin PayPoint Colet Expres din apropiere.

După livrarea coletului în magazin de către curierul GLS, clientul primeşte un email si un SMS cu detalii despre ridicarea pachetului. Pentru a-l prelua, consumatorul trebuie să prezinte un act de identitate și, dacă bunul nu a fost achitat în prealabil prin alte modalități de plată, să efectueze plata ramburs, în numerar.

Acest serviciu oferă un grad ridicat de flexibilitate consumatorilor, deoarece pachetele pot fi predate sau ridicate în funcție de propriul program, într-o rețea extinsă de locații la nivel național, cu program prelungit și deseori disponibile și în weekend. Consumatorii beneficiază de numeroase alte servicii în magazinele partenere PayPoint Colet Expres, printre care plata facturilor pentru utilități, internet, telefon sau cablu, plata ratelor și a asigurărilor, încărcare electronică, plata rovinietei, loto.

Rețeaua PayPoint Colet Expres numără aproximativ 2.300 de locații la nivel național și este într-o continuă expansiune, planurile de dezvoltare incluzând extinderea până la aproximativ 3.700 magazine partenere, până la finalul anului financiar curent, martie 2024.

PayPoint România este un operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 20.000 de locații în care clienții pot efectua diverse plăți: facturi utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu, transfer de bani, loto sau servicii de securitate.

Citeste si:
Aproximativ 20.000 de magazine folosesc PayPoint pentru plata facturilor
Aproximativ 20.000 de magazine folosesc PayPoint pentru plata facturilor
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PayPoint și GLS România anunță semnarea unui acord de colaborare