Lectură de un minut

07 Feb 2019 - Știri și Noutăți

PayPoint Romania, gazda pentru partenerii sai de top din retail

Abonează-te pe  

PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, a invitat la sediul sau Top 30 parteneri, in cadrul evenimentului „Ziua partenerilor de top”, organizat pe 31 ianuarie la sediul sau din Bucuresti.

In cei peste 10 ani de prezenta pe piata locala, PayPoint Romania a cladit o poveste de succes, ajutand milioane de consumatori sa achite din ce in ce in mai multe tipuri de plati simplu si rapid in magazine partenere de pe tot cuprinsul tarii.

Aceasta poveste de succes a fost scrisa impreuna cu partenerii din retail, iar o parte dintre participantii la eveniment (alaturi de companie inca de la inceput) au fost prezenti la „Ziua partenerilor de top”, un eveniment dedicat in totalitate lor si parteneriatului cu PayPoint.

Succesul parteneriatului dintre PayPoint si comerciantii nostri parteneri se bazeaza pe o comunicare deschisa si onesta. Iar pentru noi este esential ca aceasta comunicare sa functioneze la fel de bine si in viitor, pentru ca ne asteapta o perioada cu planuri ambitioase. De aceea am organizat aceasta zi dedicata lor, pentru a ne cunoaste personal, pentru a afla direct ce functioneaza si ce putem imbunatati” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.
Prin intermediul terminalelor PayPoint pot fi platite facturi de utilitati (gaz, apa, electricitate, intretinere etc.), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet si cablu sau ratele, se poate realiza incarcarea electronica a cartelelor telefonice si se pot efectua transferuri de bani interne si internationale, in magazinele PayPoint selectate.
In Romania, PayPoint si-a lansat oficial serviciul de plata a facturilor in numerar sub marca proprie in august 2008 si si-a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. In prezent, compania are incheiate contracte cu 175 clienti importanti din domeniul telecomunicatiilor, al utilitatilor, al serviciilor financiare si nu numai.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PayPoint Romania, gazda pentru partenerii sai de top din retail