Lectură de 2 minute

23 Aug 2023 - Știri și Noutăți

PAUL lansează și în România croissantul vegan care a făcut furori în Franța

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Lanțul de brutării PAUL a lansat un croissant 100% vegetal cu ocazia Veganuary, în Franța, în luna ianuarie a acestui an. De atunci, se pare că desertul a făcut furori printre consumatori și, totodată, a primit și sute de recenzii pozitive.  

Sursa foto: Facebook

Recent, PAUL a lansat și în România varianta vegană a renumitului croissant franțuzesc.

Bogat și savuros, cu o crustă crocantă ornată cu semințe de in și un miez moale și delicios, croissantul vegan oferă toată decadența aurie a unui croissant tradițional - dar fără unt.

Indiferent dacă eviți lactatele sau ești atent la regimul alimentar, opțiunea de croissant vegan poate fi alegerea potrivită, potrivit anunțului publicat de producător de la începutul anului.

De asemenea, conține 40% mai puține calorii decât croissantul cu unt pur, iar gustul nu este cu mult diferit de cel tradițional.

Campanie 2+1

PAUL pune la dispoziția clienților o gamă diversificată de sortimente de tarte delicioase și răcoritoare pentru momentele de #joiedevivre din zilele călduroase de vară. Iubitorii de deserturi se pot răsfăța cu produse în ediție limitată disponibile în brutăriile PAUL din București și Constanța.

Tartele cu fructe de la PAUL au la bază o combinație de gust dulce și răcoritor, oferit de cremele fine și prospețimea fructelor. Vara aceasta, brutăriile PAUL propun un extra răsfăț pentru toate gusturile și poftele: la oricare două tarte achiziționate, a treia este din partea casei. Oferta este valabilă în fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică, și se aplică la toată gama de tarte cu fructe:

  • Tartelette Myrtilles, un desert delicios cu afine,
  • Tartelette aux Fruits, care mixează aromele dulci-acrișoare ale afinelor, zmeurei și căpșunilor,
  • Tartelette Framboise Pistache, cu cremă de fistic și asezonată cu zmeură,
  • dar și consacratele Tartelette Aux Fraises cu căpşuni și Tartelette Aux Framboises cu zmeură,

Campania 2+1 din partea casei la sortimentele de tarte este disponibilă în toate brutăriile PAUL din Bucureşti și Constanţa, inclusiv în cele de tip chariot, până la sfârșitul lunii septembrie 2023, în limita stocului disponibil.

Citeste si:
Vouchere de cumpărături pentru animale la Maxi Peti: ce premii sunt puse la bătaie
Vouchere de cumpărături pentru animale la Maxi Peti: ce premii sunt puse la bătaie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PAUL lansează și în România croissantul vegan care a făcut furori în Franța