Lectură de un minut

10 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Paul extinde gama de produse cu două noi croissante de inspirație franțuzească, în ediție limitată și lansează o campanie

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Paul extinde gama croissantelor cu două noi sortimente, în ediție limitată – Croissant Aux Myrtilles, cu cremă de vanilie, mascarpone și dulceață de afine, și Croissant Prosciutto et Brie, o gustare din colecția sărată, cu prosciutto, brânză brie, dulceață de smochine și rucola. În plus, lanțul de brutării lansează și o campanie dedicată croissantelor.  Până la sfârșitul lunii martie, clienții care achiziționează oricare două croissante, îl vor primi din partea casei pe cel de-al treilea.

 

În cadrul Collection Salée sunt disponibile Croissant Chèvre Graines, cu semințe, brânză de capră, roșii uscate și rucola, Croissant Jambon Fromage, cu șuncă și Emmentaler și Croissant Saumon, cu cremă de brânză și somon afumat. În plus, la această colecție se adaugă și noul Croissant Prosciutto et Brie, un mix inedit de brânză cu mucegai, dulceață de smochine, prosciutto crudo și rucola.

Collection Sucrée propune trei deserturi: Croissant Pistache Chocolat, cu cremă de ciocolată, cremă de vanilie, mascarpone și fistic, Croissant Framboise Vanille, cu cremă de vanilie și zmeură și noul Croissant aux Myrtilles, care aduce echilibrul perfect de dulce-acrișor datorită cremei de vanilie cu mascarpone și dulceții de afine.

Campania 2+1 din partea casei la sortimentele de croissante este disponibilă în toate brutăriile PAUL din Bucureşti și Constanţa, inclusiv în cele de tip chariot, până la sfârșitul lunii martie 2022. Comenzile pot fi plasateși online.

Istoria Paul începe în Franța, încă din 1889, cu o brutărie și patiserie de familie. În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține 13 brutării. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake) și Constanța (City Park Mall). În București există și locații de tip chariot amplasate în București Mall, Bucharest One, Băneasa Shopping City și Sun Plaza.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Paul extinde gama de produse cu două noi croissante de inspirație franțuzească, în ediție limitată și lansează o campanie