Lectură de un minut

22 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Patru beri speciale lansate in Romania de Becks

Abonează-te pe  
Noile beri Beck’s fac parte din colectia Taste The World si sunt nspirate din atmosfera inceputurilor fabricarii berii si din locurile deosebite ale lumii, noteaza Revista Piata.
 

Cele patru sortimente de Beck’s,brand din portofoliul Bergenbier S.A., fac parte din colectia Taste The World si vor putea fi gasite la raft incepand cu aceasta saptamana. Acestea sunt descrise astfel:

  • Beck‘s 1873 Pils: bere lager cu 6% ABV ce se inspira direct din reteta din anul 1873 originara din Germania si care si-a pastrat prospetimea traditionala cu 100% hamei aromatic.
  • Beck’s Pale Ale: bere de tip ale cu 6,3% ABV, are o reteta inspirata din Marea Britanie cu gust puternic, aromat de hamei si cu o nota fructata.
  • Beck's Amber Lager: bere lager cu 5,7% ABV, cu gust plin si placut de malt, aromat, bland, exact ca stilul de viata australian.
  • Beck‘s Red Ale: bere de tip ale cu 4,5% ABV, are o aroma putin condimentata, inspirata de Irlanda, cu o nota intensa de malt ce completeaza gustul.

Pentru perioada premergatoare Sarbatorilor de iarna, Bergenbier anunta ca Staropramen lanseaza "Povesti despre Savoare", o editie limitata de ambalaj prin care celebreaza personalitatea berarilor cehi de-a lungul istoriei.

Stella Artois va readuce in Romania sticla speciala de 0,75l in editie limi­tata, in forma de sampanie, pentru a celebra Craciunul, si va fi disponibila in magazine pana la finalul lunii ianuarie 2019.

sursa foto Revista Piata

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Patru beri speciale lansate in Romania de Becks