Lectură de 2 minute

18 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Paștele la ParkLake: proiecții de astronomie, ouă Kinder și târg de cadouri

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând cu 19 aprilie, la Park Lake vor avea loc proiecții de astronomie. Cupola gonflabilă, situată în Main Square, are un diametru de opt metri, este dotată cu un proiector digital de planetarium și scaune special gândite să ofere atât un confort optim, cât și o vizionare panoramică.

Sursa foto: ParkLake

“Khrumka și Racheta Magică“ este o proiecție full-dome potrivită atât pentru copii, cât și pentru publicul larg. În această aventură, Khrumka va descoperi lucruri fascinante despre eclipsa solară și asteroizi.

„De pe Terra în Univers” prezintă o călătorie fascinantă, plină de culoare și dinamism, prin spațiu și timp. Cei prezenți se vor bucura de toată splendoarea corpurilor cerești din Sistemul Solar, vor explora Calea Lactee, vor traversa imensitatea inimaginabilă a miliardelor de galaxii și vor zări marginile Universului Observabil, aflat la circa 14 miliarde de ani lumină de Pământ.

Biletele pentru proiecțiile organizate de Elisand Planetarium și găzduite de ParkLake sunt disponibile la fața locului, la prețul de 30 lei pentru o singură proiecție, 50 lei pentru două persoane.

Totodată, în perioada 27-28 aprilie și 1-4 mai, între orele 11:00 - 19:00, Kinder a pregătit o diversitate de surprize pentru cei mici, printre care și un ou uriaș situat în Main Square. Cei mari și mici deopotrivă vor putea participa la atelierele de pictat și decorat ouă din lemn din interiorul centrului comercial. În zona de exterior, copiii își pot testa îndemânarea într-o vânătoare de ouă.

Participarea este condiționată de achiziția de produse Kinder de la căsuța cu vânzare special amenajată la exterior.

Atmosfera sărbătorilor pascale din ParkLake Shopping Center este completată de un târg special de cadouri. Astfel, între 25 aprilie și 4 mai, la parter, te așteaptă un târg plin de culoare și tradiție, cu o ofertă variată de produse, de la dulciuri la obiecte de decor, ce va aduce bucurie și inspirație în inimile tuturor vizitatorilor.

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină natura și shopping-ul.

Citeste si:
Producătorul de energizant HELL a inaugurat o nouă fabrică în Europa
Producătorul de energizant HELL a inaugurat o nouă fabrică în Europa

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Paștele la ParkLake: proiecții de astronomie, ouă Kinder și târg de cadouri