Lectură de un minut

08 Sep 2014 - Știri și Noutăți

Cei prezenti la Festivalul PLAI isi pot incarca gratuit telefoanele la standul EuroGsm

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri in domeniul telecom, este si in acest an sponsor al Festivalului PLAI, unde le va oferi participantilor posibilitatea de a-si incarca gratuit bateria telefonului mobil in cadrul standului special amenajat. De asemenea, pot participa si la un concurs prin care pot castiga un telefon HTC Desire 616 LTE Dual-SIM.

„In alegerea evenimentelor pe care le sponsorizam, urmarim sa ne consolidam prezenta si sa fim alaturi de clientii nostri in cat mai multe zone din tara. Am ales sa fim sustinatorii acestui festival si in acest an deoarece este unul dintre cele mai importante evenimente din Banat”, a declarat Cristina Szabo, Manager Marketing EuroGsm.

EuroGsm va fi prezent in cadrul festivalului cu un stand pentru incarcarea bateriilor, acesta fiind pregatit cu incarcatoare pentru cele mai des intalnite tipuri de telefoane si tablete, iar participantii vor beneficia gratuit de acest serviciu. Standul este securizat si are o capacitate de incarcare simultana a peste 80 de telefoane mobile, participantii putand sa isi lase dispozitivul in siguranta.
Participantii la festival se vor putea fotografia cu recuzite traznite si vor intra automat in tragerea la sorti in urma careia vor putea castiga un telefon HTC Desire 616 LTE Dual-SIM.

In organizarea Festivalului PLAI au fost implicati peste 70 de voluntari, care vor aduce pe scena, printre altii, pe renumita trupa britanica Asian Dub Founation, precum si proiectul Sub Carpati + orchestra, aceasta din urma fiind o colaborare realizata in exclusivitate pentru acest eveniment. Festivalul va avea loc intre 12 - 14 septembrie, la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, unde sunt asteptati peste 10.000 de participanti.

Citeste si:
Ciucas continua parteneriatul cu Oktoberfest pentru al 11-lea an consecutiv

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cei prezenti la Festivalul PLAI isi pot incarca gratuit telefoanele la standul EuroGsm