Lectură de un minut

10 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Participanții la Electric Castle vor putea primi brățările de acces prin curier. În ce orașe este disponibilă opțiunea

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În perioada 10 – 21 iulie, utilizatorii Tazz care au achiziționat bilete pentru Electric Castle își vor putea comanda brățara de acces la festival direct din secțiunea special dedicată din aplicație.  

 

Sursa foto: Unsplash

Opțiunea este disponibilă în București, Brașov, Cluj și Timișoara, în baza brățărilor disponibile. Oricine are un bilet achiziționat poate introduce datele unice atunci când plasează comanda pe Tazz și primește la ușă brățara de acces în festival.

Schimbarea biletului Electric Castle cu brățara direct prin aplicația Tazz reprezintă un parteneriat început acum 2 ani, la Cluj. Opțiunea a fost extrem de apreciată de festivalierii care și-au pregătit kitul de festival în avans, drept urmare în 2022 au fost comandate prin aplicație 4000 de brățări. Anul acesta, serviciul a fost extins și în alte 3 mari orașe din țară.

Procesul de pre-swap al brățării de acces în festival este unul simplu: accesând categoria specială Electric Castle din app, utilizatorii pot adăuga în coș numărul de brățări dorite. Pentru a finaliza comanda, trebuie să completeze în mențiuni numele și codul biletului. La intrarea în festival, fiecare brățara va fi scanată pentru ca identitatea participanților să corespundă cu datele de pe brățară.

Ediția Electric Castle din acest an se desfășoară în perioada 19 – 23 iulie, iar opțiunea de livrare a brățărilor de acces este disponibilă doar pe Tazz.

Platforma locală de livrare rapidă Tazz are o ofertă foarte diversă, ce cuprinde cele mai bune restaurante din țară, dar și o selecție extinsă de produse pentru cumpărături zilnice, farmacii, florării, articole sportive, cărți, produse de îngrijire personală și înfrumusețare și alte magazine diverse.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Participanții la Electric Castle vor putea primi brățările de acces prin curier. În ce orașe este disponibilă opțiunea