Lectură de 2 minute

29 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Parteneriatul dintre Mondelēz și DSV Solutions se extinde: depozitul DSV își dublează capacitatea

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Mondelēz International a ales încă din 2005 parteneriatul cu DSV Solutions pentru servicii de transport național în România, urmând că în 2018 să extindă colaborarea prin furnizarea serviciilor de logistică complete, asigurând în acest fel tot fluxul logistic, de la preluarea produselor din fabrică până la expedierea acestora către clienții finali din țară.

Sursa foto: Mondelez/ DSV

Astfel, în luna iulie 2022, odată cu finalizarea achiziției companiei Chipita Global și a extinderii portofoliului de produse, capacitatea depozitului și a resurselor alocate s-a dublat, DSV Solutions reușind să gestioneze cu succes creșterea semnificativă a volumului de marfă.

În urma implementării noului proiect, depozitul DSV Solutions are acum o suprafață dedicată pentru activitatea Mondelēz de 15.000 m2, unde zilnic angajații DSV Solutions desfășoară cu profesionalism activități complexe de receptie marfă, manipulare si servicii cu valoare adaugată.

Din totalul suprafeței alocate, 7.000 m2 sunt cu temperatură controlată în intervalul 18-20° C, un spațiu Build-to-Suit clientului Mondelēz.

Echipa DSV Solutions a reușit într-un timp scurt să pregătească noul spațiu logistic, cu o capacitate totală de 35.000 de paleți.

Daniel Stancu, Executive Director DSV Solutions

Din centrul logistic aflat în Bolintin Deal sunt deserviți toți clienții Mondelēz din România și în funcție de tipul mărfurilor transportate, DSV Solutions pune la dispoziție atât vehicule cu temperatură controlată, cât și ambientală. Astfel, prin rețeaua de transport cu acoperire națională, peste 100 de camioane de marfă în regim grupaj cu produse alimentare sunt livrate zilnic marilor retaileri și distribuitorilor din toată tara.

Ca parte a angajamentului de a furniza servicii de cea mai bună calitate partenerului său, DSV Solutions este permanent implicat în proiecte de îmbunătățire continuă prin optimizarea de procese și soluții de automatizare, scopul fiind acela de a crea o logistică eficientă cu valoare adăugată.

Citeste si:
Sclavie modernă pe plantațiile de cacao: producătorul de ciocolată Tony's Chocolonely, dat în judecată de Mondelez din cauza unei campanii CSR
Sclavie modernă pe plantațiile de cacao: producătorul de ciocolată Tony's Chocolonely, dat în judecată de Mondelez din cauza unei campanii CSR

În ultimii ani, compania noastră și DSV Solutions au trecut prin numeroase provocări de business, atât pe termen scurt, cât și mediu. Situațiile imprevizibile au apărut atât ca urmare a volatilității mediului extern, cauzată de criza globală din lanțul de aprovizionare, cât și din mediul intern, ca urmare a complexității operaționale zilnice.

Radu Manoliu, CS&L Lead Romania, Bulgaria & EAM Mondelēz Europe Service

DSV Solutions, divizia specializată în furnizarea de servicii logistice complete și transport național a grupului DSV și leader al pieței 3PL din România, acomodează peste 40 de clienți din diferite industrii în 120.000 m2 de centre logistice clasa A.

În prezent, echipa DSV Solutions este formată din 360 de membri, personal pentru furnizarea serviciilor logistice de înalta calitate pentru partenerii săi din industria de retail, e-commerce, FMCG, electrocasnice, automotive etc.

Cu venituri de aproximativ 29 de miliarde de dolari în 2021, Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) este una dintre companiile de renume din industria snacking-ului, cu branduri globale și locale de referință, precum biscuiții OREO, belVita și LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone; bomboanele Sour Patch Kids și guma de mestecat Trident.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriatul dintre Mondelēz și DSV Solutions se extinde: depozitul DSV își dublează capacitatea