Lectură de un minut

20 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Parteneriat Elvila și tbi bank: Românii își pot cumpăra mobilă în rate

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

tbi bank își extinde rețeaua de parteneri cu unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, Elvila. Prin intermediul acestui parteneriat, clienții vor avea acces la o nouă opțiune de finanțare prin care pot să achiziționeze mobilier pentru casele sau birourile lor. 

 

Sursa foto: Unsplash

Elvila este una dintre cele mai longegive companii din România, fiind înființată în 1990. Gama de produse este extrem de variată, de la mobilier de living și dormitor, până la mobilier de birou, saltele și decorațiuni.

Elvila este unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, cu peste 130 de angajați și venituri totale de aproximativ 5,5 milioane de euro în 2022. Listată la Bursa de Valori București (BVB), compania are o capitalizare bursieră de aproximativ 18,6 milioane de lei.

Clienții au opțiunea de a cumpăra în 4 rate fixe și fără dobândă, prin intermediul instrumentului Quattro. De asemenea, aceștia pot opta pentru o perioadă de plată cuprinsă între 6 și 60 de luni, cu rate fixe și o rată fixă a dobânzii, în funcție de nevoile lor.

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. Se concentrează pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor, care să le facă viața mai ușoară.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat Elvila și tbi bank: Românii își pot cumpăra mobilă în rate