Lectură de 3 minute

12 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Parteneriat 24pay și Up România. Companiile vor putea deconta mai ușor transportul în comun pentru angajați 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

24pay și Up România încheie un parteneriat și lansează prima soluție digitală pentru achiziția abonamentelor de transport în comun pentru angajații companiilor care utilizează acest tip de beneficiu. Astfel, companiile care utilizează Up MultiBeneficii vor putea oferi un nou tip de beneficiu angajaților: acces facil și 100% digital la abonamente de transport în comun. 

Sursa foto: Marek Rucinski / Unsplash

Această soluție modernă de achiziție a titlurilor de transport salvează timp prețios și simplifică procesul prin care o companie poate deconta transportul în comun pentru angajați, iar întregul proces digitalizat facilitează monitorizarea beneficiilor acordate.

Serviciul devine disponibil începând cu 12 aprilie în 16 orașe ale țării, prin aplicația 24pay: București, Brașov, Iași, Ploiești, Piatra Neamț, Roman, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Târgu Jiu, Constanța, Arad, Cluj-Napoca, Botoșani, Oradea, Reșița și Baia Mare.

Companiile partenere Up România pot oferi acest extrabeneficiu la nivel de angajat, atribuind un buget pentru accesarea abonamentelor de călătorie direct din aplicația mobilă Up MultiBeneficii.

Angajații pot folosi soldul pentru a achiziționa abonamente săptămânale sau lunare. După alegerea tipului de abonament dorit, utilizatorului i se va asocia un cont în aplicația 24pay. Pentru utilizarea abonamentului este necesară instalarea aplicației 24pay, dar nu și deținerea unui card de transport.

24pay este o soluție de plată digitală dezvoltată de compania PTP Online și deținută de PayPoint România. Aplicația pentru transportul în comun 24pay este liderul de piață la nivel național, fiind disponibilă în prezent în 19 orașe din întreaga țară, printre care se numără și București, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Brașov sau Sibiu. Mai mult, aplicația oferă și acces la servicii de plăți facturi, reîncărcare electronică sau achiziție de vouchere online, care pot fi folosite de utilizatorii din toată țara.

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugarea inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard. Sistemul 24pay a fost pus la dispoziție în mod gratuit operatorilor de transport, fără a fi percepute costuri pentru dezvoltarea aplicației, astfel încât călătorii să beneficieze de o metodă unitară, rapidă și sigură de a achita transportul public, oriunde în țară.

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 19.000 de locații în care clienții pot efectua plăți, precum: facturile pentru utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu sau servicii de securitate.

Citeste si:
PwC România: ANAF a devenit inovativ în controale. Ce trebuie să știe contribuabilii
PwC România: ANAF a devenit inovativ în controale. Ce trebuie să știe contribuabilii

Up MultiBeneficii este soluția Up Romania dedicată companiilor, ce oferă gestionarea eficientă a beneficiilor extrasalariale puse la dispoziția angajaților. Platforma Up MultiBeneficii prezintă un pachet atractiv de beneficii și oferte speciale ce pot fi alese chiar de către angajat în funcție de nevoile sale, generând un avantaj competitiv pe piață pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie și flexibilitate.

Up România face parte din Grupul Up, deservește peste 25.000 de clienți și peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezență de 20 de ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța businessului companiilor, printre care se numără produse și servicii pentru salariați, platforma de beneficii flexibile Up MultiBeneficii, soluții digitale interactive de incentivare și recompensare STIM Online, servicii dedicate comercianților, precum și soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială - tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat 24pay și Up România. Companiile vor putea deconta mai ușor transportul în comun pentru angajați