Lectură de un minut

27 Mai 2021 - Știri și Noutăți

ParkLake Shopping Center deschide un centru de vaccinare împotriva Covid-19

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Începând de joi, 27 mai, în incinta centrului comercial ParkLake, deținut de Sonae Sierra, se va deschide un centru de vaccinare împotriva Covid-19, în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 București, potrivit unui comunicat de presă.

Centrul este situat la primul etaj al mall-ului și va fi deschis cel puțin până pe 31 decembrie, în funcție de evoluția contextului epidemiologic și de nevoile comunității locale.

Unitatea de vaccinare va avea două fluxuri de intrare / ieșire, precum și o ieșire separată pentru eliminarea deșeurilor medicale. De asemenea, unitatea va fi dotată cu toate echipamentele necesare, în vederea respectării normelor de sănătate și siguranță, conform verificărilor efectuate de Direcția de Sănătate Publică și de Primărie.

Programul centrului de vaccinare

Acesta va funcționa după următorul program: între orele 08:00 - 20:00, de luni până vineri, respectiv între 10:00 și 18:00, sâmbăta și duminica. Vizitatorii centrului comercial ParkLake care doresc să se vaccineze Pe parcursul întregului proces de vaccinare, aceștia vor fi ghidați de personal medical specializat.

Unitatea de vaccinare va fi dotată cu toată infrastructunu trebuie să se programeze în prealabil.ra necesară, conform normelor de sănătate și siguranță (HVAC, instalații electrice, sanitare, sistem de detectare a incendiilor, evacuare separată a deșeurilor sanitare).

Sonae Sierra este un dezvoltator imobiliar și furnizor de servicii integrate de real estate, cu birouri în Europa, America de Sud, Asia și Africa de Nord. În prezent, Sonae Sierra are în derulare 4 proiecte de dezvoltare și o extindere și administrează active în valoare de aproximativ 9,8 miliarde de euro, pentru care oferă servicii de gestionare a proprietății. De asemenea, compania gestionează în prezent 12 vehicule investiționale pentru investitori instituționali, estimate la 5,5 miliarde de euro la valoarea de piață, cu o participație din partea Sonae Sierra de 1,4 miliarde de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ParkLake Shopping Center deschide un centru de vaccinare împotriva Covid-19