Lectură de un minut

14 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Retailerul Parfois a mai deschis o locatie in Romania

Abonează-te pe  
Brandul portughez de accesorii Parfois a deschis un nou magazin la etajul unu al Iulius Mall Iasi. Acesta ocupa o suprafata de aproximativ 100 metri patrati.
 
 

Acesta este cel de-al treilea magazin Parfois din reteaua nationala a companiei Iulius, retailerul mai avand unitati in Iulius Town Timisoara si Iulius Mall Cluj, anunta wall-street.

Brandul de accesorii Parfois ofera o gama larga de accesorii: genti si portofele de dimensiuni variate, esarfe, palarii casual sau elegante, bijuterii pentru toate gusturile, incaltaminte si multe alte piese cu design actual
Colectiile magazinului includ si obiecte vestimentare la moda, precum ponchouri, cardigane, camasi, fuste, dar si articole sportive. Clientii Parfois pot gasi produse noi si pentru stiluri diferite in fiecare saptamana, fiind disponibile peste 4.200 de modele pe sezon.
Parfois a fost creat in anul 1994, in orasul Porto din Portugalia, de catre Manuela Medeiros. Brandul este prezent in 73 de tari si detine peste 1.000 de magazine in intreaga lume. Locatia din Iulius Mall Iasi este cea de-a noua deschisa in Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul Parfois a mai deschis o locatie in Romania