Lectură de un minut

20 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Farmec anunta ca pana la finalul anului va lansa produse noi in portofoliu

Farmec, producator roman de cosmetice, anunta ca pana la finalul anului 2017 va lansa cel putin trei game noi, acest plan vizand strategia de extindere, noteaza Modern Buyer.

Anual specialistii Farmec ofera circa 100 de produse noi in linia de productie.

Ioana Borza, Director Marketing Farmec a fost citata de aceeasi sursa: „Anual fabricam 27 milioane de produse, o cifra impresionanta, datorita careia am fost plasati in clasamentul primelor 10 companii romanesti care detin un portofoliu vast si valoros de branduri. Aceasta recunoastere se datoreaza extinderii constante a brandurilor noastre, introducerii de noi game si linii de produse, adaptate unei piete tot mai dinamice si exigente, prin care suntem mai aproape de fiecare roman. In perioada urmatoare, cat si pe termen mediu si lung vom continua in forta aceasta directie, urmatoarele lansari surpriza fiind programate pana la finalul acestui an”.

Productia totala a companiei Farmec este distribuita astfel: peste 2 milioane de articole in locatiile de vanzare, impartite in mai mult de 24.000 de puncte de comercializare, in magazinul online si in locatiile de brand.

In mod normal, productia unei gama noi poate dura pana la doi ani.

Citeste si:
Farmec deschide un nou magazin Gerovital în Târgu Mureș

Sursa foto facebook Farmec.

 

 

 

Citeste si:
Românii au cheltuit peste 13 milioane de euro pe dermatocosmetice în trei luni. În topul brandurilor preferate se găsesc și companiile românești Farmec și Ivatherm

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec anunta ca pana la finalul anului va lansa produse noi in portofoliu