Lectură de un minut

14 Feb 2017 - Știri și Noutăți

Orsay a deschis un magazin nou in Capitala, in Veranda Mall

Abonează-te pe  
Orsay, retailerul german de fashion, a inaugurat un nou magazin in Capitala, in Veranda Mall, Acesta ajunge astfel la un total de 36 de unitati in tara, dintre care opt magazine bucurestene iar restul distribuite in orase precum Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov si Sibiu.

Noua unitate este amplasata la parterul centrului comercial din zona Obor, Veranda Mall.

Magazinul ocupa o suprafata de aproximativ 200 de metri patrati si este localizat langa locatiile Salamander si Deichmann, din zona de moda.

orsay romania

Orsay are in taget publicul feminin, portofoliul sau avand o gama extinsa articole vestimante pentru mai multe stiluri. Odata cu inaugurarea magazinului din Veranda Mall, Orsay a lansat si colectia primavara-vara 2017.

Wall-street.ro aminteste ca Veranda Mall este primul complex comercial de proximitate din Bucuresti, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. Deschis pe 27 octombrie 2016, acesta a avut o investitie de 60 de milioane de euro.

Proiectul include atat spatii comerciale, restaurante, cafenele cat si o zona verde de 15.000 mp. Printre cei mai importanti retaileri care au inchiriat spatii acolo se numara Carrefour, H&M, Tati, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, KFC, Starbucks, Pizza Coloseum, McDonald’s, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone si IQ BOX – Telekom.

Sursa foto: wall-street.ro

Citeste si:
Vânzările magazinelor din Veranda Mall au crescut cu 8% în 2024. Care sunt cele mai căutate produse
Vânzările magazinelor din Veranda Mall au crescut cu 8% în 2024. Care sunt cele mai căutate produse

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Orsay a deschis un magazin nou in Capitala, in Veranda Mall