Lectură de 2 minute

11 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Oriol Casellas Deig, fostul CEO Meta Estate Trust, devine director financiar al grupului Redport Capital

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Grupul Redport Capital, fondat în anul 2016 de Cosmin Savu-Cristescu și specializat în construcţii, investiţii, dezvoltare şi management de proiecte imobiliare, anunță numirea lui Oriol Casellas în funcția de Director Financiar.
 

Sursa foto: Redport Capital

Numirea lui Oriol Casellas în funcția de Director Financiar al Redport Capital vine ca o completare importantă a echipei de conducere a holdingului, consolidând expertiza și resursele interne dedicate strategiilor de creștere și diversificare a portofoliului de investiții. Expertiza și experiența lui Oriol Casellas vor fi integrate cu o viziune strategică bine definită și un angajament ferm pentru a aduce contribuții semnificative la succesul holdingului.

Oriol Casellas deține atât funcția de Director Financiar, cât și cea de membru in Consiliul de Administrație, cu un rol important în definirea și implementarea strategiei grupului în vederea dezvoltării cu succes a tuturor proiectelor prezente și viitoare.

Absolvent al cursurilor de MBA și management ESADE din Barcelona, Oriol Casellas și-a început cariera sa profesională în domeniul bancar în Belgia, iar apoi s-a alăturat sectorului imobiliar din Spania unde a contribuit la dezvoltarea de proiecte rezidențiale, retail, servicii medicale și leisure. În anul 2005 și-a făcut intrarea pe piața imobiliară din România, când a fost numit General Manager pentru Europa de Est a companiei spaniole Harmonia Grupo Immobiliario.

Apreciat pentru implicarea sa activă în dezvoltarea pieței imobiliare din România, Oriol Casellas are o experiență de peste 20 ani în domeniu, acumulați în funcții de conducere pentru proiecte financiare și imobilare atât în România, cât și în Polonia. Printre care cele mai recente funcții deținute se numără cea de CEO al Meta Estate Trust, între 2021-2023, perioadă în care compania a investit în peste 20 de proiecte real estate din țară, cât și Development Manager în cadrul Veranda Mall, poziție ocupată în perioada 2012-2021.

Redport Capital a livrat și vândut integral Faza II a proiectului The Level Apartments și a tranzacționat peste 200 de unități în cadrul tuturor proiectelor grupului. Anul 2024 reprezintă o nouă etapă, urmând să fie demarate contrucțiile pentru Faza III din proiectul The Level Apartments, dar și Infinity Nord, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București, o adevărată destinație pentru Nordul Capitalei.

Grupul Redport a fost fondat în 2016 de Cosmin Savu – Cristescu şi reprezintă un grup de companii specializate în construcţii, investiţii, dezvoltare şi management de proiecte imobiliare. Compania a finalizat până în prezent Fazele I și II din proiectul The Level Apartments, iar Fazele III si IV sunt în curs de dezvoltare.Tot din portofoliul Redport Capital face parte și Infinity Nord, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București, ce va fi livrat până la finalul anului 2030.

Citeste si:
eMAG lansează un shop dedicat cosmeticelor: peste 80.000 de produse puse la bătaie
eMAG lansează un shop dedicat cosmeticelor: peste 80.000 de produse puse la bătaie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Oriol Casellas Deig, fostul CEO Meta Estate Trust, devine director financiar al grupului Redport Capital