Lectură de un minut

25 Mar 2021 - Știri și Noutăți

One Verdi Park a primit autorizație de construire. Proiectul va include restaurante, magazine, cafenele și marketuri

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Noul concept dezvoltat de One United Properties pentru proiectul exclusivist One Verdi Park a primit autorizația de construire. Pe lângă partea de unități rezidențiale, cele două turnuri ale ansamblului dezvoltat în imediata vecinătate a parcului Verdi vor include și numeroase facilități precum restaurante, magazine sau market.

One Verdi Park este amplasat în zona de nord a Bucureștiului, iar complexul include două clădiri de 77 de metri înălțime, care vor fi cele mai înalte turnuri rezidențiale exclusiviste din Capitală. În vreme ce turnul sud de la One Verdi Park este aproape în totalitate precontractat, de curând și apartamentele din turnul nord de locuințe au devenit disponibile pentru vânzare.

One Verdi Park va oferi numeroase facilități viitorilor rezidenți. La parter vor fi amplasate un restaurant cu terasă, precum și magazine, market, cafenea sau beauty salon, facilități special gândite pentru această locație.

Proiectul prevede amenajarea de spații verzi în proporție de minumum 30% din suprafața totală a terenului la nivelul solului și a unui mic parc privat, accesibil doar proprietarilor, deasupra corpului care leagă cele două blocuri. Viitorii locatari vor fi în vecinătatea unui complex sportiv cu sală și piscină sau a altor restaurante.

Ambele turnuri vor include imobile care respectă cerințele Green pentru clădiri ecologice.

One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Cu o valoare pe piață de peste 1,1 miliarde EUR, portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri clasa A+.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  One Verdi Park a primit autorizație de construire. Proiectul va include restaurante, magazine, cafenele și marketuri