Lectură de 3 minute

21 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Omnia Plast, producător local de mase plastice, și-a digitalizat procesele de producție

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Producătorul local de mase plastice Omnia Plast și-a digitalizat procesele de producție și a susținut o dezvoltare accelerată a activității cu ajutorul soluției Charisma ERP oferită de TotalSoft.

 

Sursa foto: Omnia Plast

Omnia Plast, unul dintre cei mai importanți producători locali de mase plastice, și-a digitalizat procesele de producție și a susținut o dezvoltare accelerată a activității cu ajutorul soluției Charisma ERP oferită de TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est.

Principalul obiectiv atins de companie prin utilizarea soluției digitale constă în gestionarea integrată a proceselor de producție, de la intrarea materiei prime până la livrare, respectiv planificarea activității în funcție de rapoartele obținute.

Omnia Plast, parte a grupului italian Sunino Spa, specializat în producția de mase plastice, a crescut de la 250 de angajați, în anul 2006, la o echipă de cca. 1300 de oameni și o cifră de afaceri de aproximativ 53 de milioane de euro, în prezent.

Dezvoltarea companiei a fost susținută, printre altele, de soluția Charisma ERP, oferită de TotalSoft, prin care Omnia Plast și-a atins țelul de integrare și gestionare unitară a procesului de producție, livrare și raportare.

Printre obiectivele atinse de companie prin implementarea soluției TotalSoft se numără: urmărirea stocurilor, urmărirea fluxului de producție cu ajutorul unui sistem de programare automat, respectiv optimizarea și eficientizarea fluxurilor existente.

Atingerea acestor deziderate a adus o serie de beneficii precum: urmărirea rețetarului într-un singur ecran, eficientizarea achizițiilor, monitorizarea constantă a vânzărilor, respectiv urmărirea producției prin scanare, reușind, astfel, să elimine toate erorile umane și timpii pierduți în acest proces. Pe scurt, compania a obținut integrarea întregii activități într-un singur soft.

Publicația CIO Applications Europe, un cunoscut ghid de tehnologie pentru business, a inclus TotalSoft printre primii 10 furnizori de soluții de tip ERP din Europa deoarece Charisma ERP automatizează și integrează procesele din toate ariile de business, crescând eficiența unei companii prin gestionarea proceselor de business, planificarea activității, forecaste-uri și analize de business.

Citeste si:
Câștiguri record pentru Hugo Boss: profitul a depășit cifra de afaceri
Câștiguri record pentru Hugo Boss: profitul a depășit cifra de afaceri

TotalSoft este unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing și unul dintre top 10 furnizori europeni de soluții ERP și HCM. Produsele de top ale TotalSoft, Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma Medical Software sunt lideri de piață în România, cu aplicare în opt verticale de business: financiar, retail & distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical.

Omnia Plast, parte a grupului internațional Sunino Spa, specializat în producția de mase plastice, produce pe plan local echipamente sportive de iarnă, precum și o diversitate de produse din plastic. Compania, cu sediul în Chiajna, a fost lansată pe piața locală în anul 2006 a ajuns, în prezent, la cca. 1300 de angajați și trei fabrici. Omnia Plast produce pe piaţa locală aproape jumătate de milion de clăpari pentru un brand internaţional din top 3. La final de 2022, compania încheia anul cu o cifră de afaceri de 261 mil. lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Omnia Plast, producător local de mase plastice, și-a digitalizat procesele de producție