Lectură de un minut

27 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Olympus lanseaza pe piata un nou iaurt grecesc

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania, Olympus, isi extinde portofoliul de produse si lanseaza pe piata locala noul iaurt grecesc Stragghisto. Investitii este de peste 20 de milioane de euro. 

Stragghisto are o reteta traditionala a iaurtului grecesc si este disponibil in trei variante: 0%, 2% si 10%. Acesta are un continut scazut de lactoza si cel mai ridicat nivel de proteine fata de produsele din aceeasi categorie de pe piata, datorita tehnologiei avansate de productie.

Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus Romania a declarat: “Odata cu aceasta noua linie de productie, ne imbogatim portofoliul de produse si livram consumatorilor Stragghisto, un produs complet nou si autentic, realizat conform unei retete traditionale, din inima Greciei. Suntem incantati sa anuntam disponibilitatea lui pe piata din Romania si il dedicam tuturor iubitorilor de produse lactate de calitate”.
Iaurtul este destinat in totalitate consumului intern si este distribuit in majoritatea marilor lanturi de magazine din toata tara.
Grupul Olympus este prezent in Romania din 1999.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Olympus lanseaza pe piata un nou iaurt grecesc