Lectură de 2 minute

24 Apr 2023 - Știri și Noutăți

O nouă investiție a fraților Pavăl: va fi inagurat încă un magazin Dedeman

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Frații Pavăl construiesc încă un magazin Dedeman în România, pe un teren pe care fondatorii businessului sunt coproprietari alături de cei de la NEPI Rockastle. Mai exact, este vorba de spațiul în care va fi inagurat, anul acesta, Promenada Craiova, un nou centru comercial în România. 

Sursa foto: NEPI Rockcastle

Zona comercială Promenada Craiova va avea o suprafață de 78.500 mp, din care noul centru comercial, care include și parc de retail, va ocupa 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 mp.

Proiectul va fi inaugurat în trimestrul al patrulea din 2023, în luna octombrie, cu o investiție totală de peste 125 de milioane de euro, și va include peste 150 de magazine.

"Lucrările de construcție sunt în grafic și suntem pregătiți să întâmpinăm clienții, la începutul lui octombrie. În afară de un impuls major pentru economia locală, prin crearea a peste 1.500 de locuri de muncă și atragerea de noi investiții, dezvoltarea noului centru comercial aduce și alte beneficii importante pentru Craiova. Am construit un nou bulevard, care va face legătura între două artere rutiere foarte importante ale orașului, respectiv Bulevardul Calea Severinului și Bulevardul Râului. Vor exista două benzi pe fiecare sens al noii artere, cu linie mediană, sensuri giratorii, semaforizare inteligentă, spații verzi și piste de biciclete. Promenada Craiova este, cu siguranță, cel mai complex proiect de retail din sudul țării, iar pe viitor avem în plan să îi adăugăm noi componente”, a adăugat Andrei Radu, Director de Dezvoltare, NEPI Rockcastle.

Centrul comercial va dispune și de cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, ce va găzdui restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber.

NEPI Rockcastle este investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est. Grupul deține un portofoliu remarcabil de proprietăți cu poziție cheie în România, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Cehia, Serbia și Lituania, și continuă dezvoltarea printr-un program de expansiune în regiune.

Cu 59 de proprietăți în cele nouă piețe și abilități de gestionare geografice diverse, NEPI Rockcastle urmărește în mod eficient oportunitățile imobiliare din zona CEE, beneficiind de un avantaj strategic în achiziționarea, dezvoltarea și operarea proprietăților.

În România, compania deține 25 de centre comerciale dintre care amintim București (Mega Mall, Promenada Mall), Sibiu (Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu), Timișoara (Shopping City Timișoara), Constanța (City Park Mall Constanta), Targu Mures (Shopping City Târgu Mureș) si Ploiești (Ploiești Shopping City).

Citeste si:
Festivalul femeii în București, pentru 3 zile: unde va avea loc
Festivalul femeii în București, pentru 3 zile: unde va avea loc

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  O nouă investiție a fraților Pavăl: va fi inagurat încă un magazin Dedeman