Lectură de un minut

27 Nov 2023 - Știri și Noutăți

O nouă drogherie dm în România: ce oferte pune la bătaie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

dm markt a deschis o nouă drogherie în România. Aceasta se află în Prima Shopping Center Sibiu, pe Calea Șurii Mari, Nr. 39 B. 

Sursa foto: dm drogerie markt Romania

Abia inaugurată, noua drogherie își așteaptă clienții cu reduceri de 15% la anumite categorii de produse.

Excepție fac preparatele pentru sugari, care din motive legislative, nu pot face obiectul prezentei campanii promoționale, precizează retailerul.

Lanțul de magazine dm drogerie markt a înregistrat o creștere de 58,16% a cifrei de afaceri, în urma lansării de anul trecut a magazinului online dm.ro și a aplicației dm-ul meu. În acest context, peste 45% din tranzacții au avut loc prin intermediul aplicației. Atât coșul de cumpărături cât și bonul mediu au înregistrat creșteri de 50%.

De asemenea, reprezentanții companiei au afirmat că lanțul de drogherii dm se pregătește să deschidă, în 2024, încă 14 magazine noi, în orașele unde sunt deja prezenți, cu o investiție de 100 de milioane de lei.

Cifra de afaceri a companiei dm drogerie markt ajuns, astfel, la 1.308.295.008 lei, înregistrând o creștere de peste 58% față de anul anterior.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 16 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 1600 de locuri de muncă și a deschis 139 de magazine. În 2022, dm a lansat, în România, și magazinul online.

Citeste si:
Programul București Mall-Vitan și Plaza România de Paște: când vor fi deschise centrele comerciale
Programul București Mall-Vitan și Plaza România de Paște: când vor fi deschise centrele comerciale

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  O nouă drogherie dm în România: ce oferte pune la bătaie