Lectură de un minut

27 Nov 2023 - Știri și Noutăți

O nouă drogherie dm în România: ce oferte pune la bătaie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

dm markt a deschis o nouă drogherie în România. Aceasta se află în Prima Shopping Center Sibiu, pe Calea Șurii Mari, Nr. 39 B. 

Sursa foto: dm drogerie markt Romania

Abia inaugurată, noua drogherie își așteaptă clienții cu reduceri de 15% la anumite categorii de produse.

Excepție fac preparatele pentru sugari, care din motive legislative, nu pot face obiectul prezentei campanii promoționale, precizează retailerul.

Lanțul de magazine dm drogerie markt a înregistrat o creștere de 58,16% a cifrei de afaceri, în urma lansării de anul trecut a magazinului online dm.ro și a aplicației dm-ul meu. În acest context, peste 45% din tranzacții au avut loc prin intermediul aplicației. Atât coșul de cumpărături cât și bonul mediu au înregistrat creșteri de 50%.

De asemenea, reprezentanții companiei au afirmat că lanțul de drogherii dm se pregătește să deschidă, în 2024, încă 14 magazine noi, în orașele unde sunt deja prezenți, cu o investiție de 100 de milioane de lei.

Cifra de afaceri a companiei dm drogerie markt ajuns, astfel, la 1.308.295.008 lei, înregistrând o creștere de peste 58% față de anul anterior.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 16 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 1600 de locuri de muncă și a deschis 139 de magazine. În 2022, dm a lansat, în România, și magazinul online.

Citeste si:
Unilever montează panouri fotovoltaice și un nou sistem de paletizare cu peste 10 milioane de euro la fabrica din Ploiești
Unilever montează panouri fotovoltaice și un nou sistem de paletizare cu peste 10 milioane de euro la fabrica din Ploiești

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  O nouă drogherie dm în România: ce oferte pune la bătaie