Lectură de 2 minute

21 Mai 2024 - Știri și Noutăți

O nouă colecție de parfumuri la my Geisha: ce arome sunt disponibile

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

my Geisha, compania din România care produce parfumuri și cosmetice, lansează în exclusivitate 5 produse Fragrance One by Jeremy Fragrance, online și în magazine. 
 

Sursa foto: my Geisha

Jeremy Fragrance, influencerul de renume mondial, se întoarce în România pentru a lansa o serie de produse exclusiv în rețeaua my Geisha. După succesul înregistrat la prima sa vizită în țară, în decembrie 2023, Jeremy revine pentru a încânta comunitatea pasionaților de parfumuri din România cu unele dintre cele mai populare arome create de el, împreună cu parfumierii celebri, precum Alberto Morillas și Elise Benat.

Cunoscut pentru abordarea sa unică și pentru parfumurile sale irezistibile, Jeremy Fragrance a atras un număr impresionant de entuziaști la prima sa vizită în România, ceea ce l-a determinat să revină și să le ofere tuturor fanilor săi de aici oportunitatea să se bucure de produsele sale exclusiv, my Geisha fiind singurul retailer autorizat cu acces la această listare, atât în România, cât și internațional.

Potrivit acestei colaborări, my Geisha va lista în propria rețea 5 produse Jeremy Fragrance, oferind fanilor acces la parfumurile lor preferate într-un mod unic și exclusivist:

  • DAY - extrait de parfum pentru femei,
  • OFFICE - eau de parfum pentru bărbați,
  • UNISEX - eau de parfum pentru toți,
  • 2 lumânări parfumate - MOVIE NIGHT & GENTLEMENS LOUNGE.

Colecția Fragrance One este disponibilă online, pe mygeisha.ro & mygeisha.com și în toate magazinele my Geisha din cele 11 țări (România, Franța, Spania, Italia, Germania, Austria, Bulgaria, Regatul Unit, Ungaria, Elveția și Qatar). Colecția Fragrance One acoperă o zonă pe care my Geisha nu o avea în portofoliu, o gamă de parfumuri fresh, dar persistente.

Denisa Tănase, CEO my Geisha

Brandul my Geisha își începe povestea în 2018 și aduce în atenţia iubitorilor de parfumuri orientale arome și formule foarte persistente, precum uleiul parfumat ori extractul de parfum. Celebru în Europa, brandul my Geisha este prezent în 11 țări, cu peste 50 de magazine (România, Franța, Spania, Italia, Germania, Austria, Bulgaria, Regatul Unit, Ungaria, Elveția și Qatar).

Citeste si:
Auchan bate palma cu Cocorico și deschid împreună un restaurant la malul mării: ce conține meniul
Auchan bate palma cu Cocorico și deschid împreună un restaurant la malul mării: ce conține meniul
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  O nouă colecție de parfumuri la my Geisha: ce arome sunt disponibile