Lectură de un minut

05 Apr 2023 - Știri și Noutăți

O nouă colecție Cătălin Botezatu în colaborare cu Kaufland: cu ce vine nou Smart Fashion Spring

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Kaufland România lansează colecția vestimentară pentru sezonul de primăvară, creată de cunoscutul designer Cătălin Botezatu. Articolele vestimentare din noua linie Smart Fashion Spring sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland din întreaga țară, începând cu 5 aprilie.
 

Sursa foto: Kaufland România

Lansarea marchează continuarea parteneriatului de lungă durată dintre Kaufland România și Cătălin Botezatu, precum și angajamentul companiei de a susține designerii autohoni și de a face moda de lux accesibilă.

Colecția Smart Fashion Spring cuprinde 21 de articole vestimentare sub semnătura lui Cătălin Botezatu și se adresează tuturor celor care își doresc să poarte haine confortabile, adaptate noilor tendințe ale primăverii, la cel mai bun raport calitate-preț.

Smart Fashion Spring by Cătălin Botezatu include piese vestimentare pentru femei și pentru bărbați, majoritatea fiind 100% din bumbac sau având bumbacul ca material predominant în compoziție. Colecția cuprinde o varietate de articole, texturi și culori potrivite primăverii: de la tricouri, la hanorace, jachete din denim, veste, pantaloni sport, colanți, șosete.

Piesele din colecția Smart Fashion Spring pot fi achiziționate exclusiv din rețeaua de magazine Kaufland din România și Republica Moldova, începând de miercuri, 5 aprilie, în limita stocului disponibil.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 167 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  O nouă colecție Cătălin Botezatu în colaborare cu Kaufland: cu ce vine nou Smart Fashion Spring