Lectură de 2 minute

10 Jun 2024 - Știri și Noutăți

O nouă colecție Answear în magazinul online: ce articole recomandă retailerul pentru această vară

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pentru marea deschidere a sezonului festivalurilor de vară, Answear.LAB prezintă interpretarea sa despre libertate, bucuria zilelor de vară și libertatea modei în cea mai recentă colecție de festival, WE ARE ONE SOUND. 

Sursa foto: Answear.ro

De data aceasta, brandul propriu Answear, Answear.LAB, s-a inspirat din peisajele spectaculoase ale Vestului Sălbatic și din dualitatea oceanului cu energia sa neîmblânzită și liniștea naturală. Ședința foto pentru această colecție a avut loc în Tenerife. Elementele din Vestul Sălbatic, predominant piele, cum ar fi cămăși, jachete scurte de motociclism, franjuri și pălării de cowboy, sunt combinate cu inspirații marine - motive de scoici, valuri, plase de pescuit, volane și culori metalice în nuanțe de aur, argintiu și albastru. Aparenta cruditate a Vestului Sălbatic și spațiul nesfârșit al oceanului sunt în contrast cu elementele tropicale de safari sub formă de imprimeuri florale vibrante.

Colecția prezintă rochii tip cămașă bine croite, rochii aparent făcute din plase de pescuit, cămăși cu franjuri lungi și fuste maxi cu volum. O eșarfă multifuncțională care poate fi purtată ca pareo sau bandă pentru cap și o cămașă care poate fi modificată într-o variantă drop, subliniază principiile unui șifonier modular. Bucuria festivalului inspiră colecția și se reflectă și în materialele utilizate – transparențe ca o tendință marcantă a sezonului și alte țesături aerisite, cum ar fi bumbacul natural, modal și vâscoza. Este de remarcat faptul că toate produsele sunt fabricate în Polonia. În plus, toate articolele de îmbrăcăminte din piele dețin certificatul Leather Working Group, garantând cea mai înaltă calitate.

În spiritul WE ARE ONE SOUND, ținutele sunt completate și cu încălțăminte, inclusiv sandale perforate, cizme scurte tip cowboy și mules. Colecția este completată cu bijuterii sub formă de piese de artă lucrate manual, realizate din pietre prețioase naturale, selectate pentru a reflecta energia unică și diversă esențială pentru viață: turmalina roz, pietre de hematit negru, pirita aurie, coral alb și amazonit verde.

Întreaga colecție în ediție limitată WE ARE ONE SOUND este acum disponibilă și online pe answear.ro: https://answear.ro/s/we-are-one-sound.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  O nouă colecție Answear în magazinul online: ce articole recomandă retailerul pentru această vară