Lectură de un minut

11 Dec 2019 - Știri și Noutăți

O noua cafenea Ted's Coffee se deschide in Business Center The President

Abonează-te pe  

Cea mai noua cafenea TED’S se deschide pe 17 decembrie 2019, in cadrul Business Center The President, un ansamblu imobiliar construit pe bulevardul Dacia nr. 169 (colt cu strada Mihai Eminescu si Calea Mosilor). Centrul de afaceri cuprinde spatii destinate exclusiv inchirierii, primele companii cu care s-au incheiat contracte de afaceri fiind dm drogerie markt si TED'S COFFEE CO.

Coffee shop-ul TED'S DACIA ocupa o suprafata de 110 mp. (parter si subsol) si o terasa de 70 mp., fiind amenajat la parterul cladirii de birouri Business Center The President, cu posibilitate de acces din coltul marginit de bulevardul Dacia, strada Mihai Eminescu si Calea Mosilor.

Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A, cu o suprafata construita desfasurata de aproape 5000 mp., dispusa pe 8 niveluri (2S+P+5E). Cladirea cuprinde 4 zone: subsolul cladirii cu o suprafata de 1500 mp. include 50 locuri de parcare dispuse pe doua niveluri, baza cladirii cu 3 spatii comerciale ce au o suprafata totala de 650 mp., cele 5 etaje ce ofera spatii de birou si terase cu o suprafata totala de 2850 mp. si peste 100 mp. spatii publicitare Outdoor si Indoor, dispuse pe fatada cladirii si, respectiv, in interior.

TED’S COFFEE CO. este locul in care te bucuri de cafeaua ta preferata, servita cu un zambet larg! Acesta este motto-ul sub care am pornit cu 5 ani in urma si ne bucuram ca am reusit sa gasim locuri deosebite in care sa fie gazduite cafenelele noastre. Locatiile TED’S COFFEE CO. sunt memorabile, atat datorita specialitatilor delicioase de cafea, cat si amenajarilor interioare inconfundabile. Cafeneaua TED'S Dacia urmeaza aceeasi directie, fiind proiectata pentru a deveni un adevarat spatiu de socializare si de relaxare pentru toti locuitorii zonei, indiferent de varsta.”, a declarat Vasile Andreica, CEO ANVAS Trading, proprietar TED’S COFFEE CO.

Brandul de cafenele TED'S COFFEE CO. a fost creat in 2014 de Vasile Andreica, CEO al grupului ANVAS Trading. Din 2019, lantul TED’S COFFEE CO. este prezent la nivel national cu 23 de unitati, in orase precum Bucuresti, Brasov, Oradea, Timisoara, Sibiu, Ploiesti si preconizeaza incheierea anului cu 30 de cafenele deschise.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  O noua cafenea Ted's Coffee se deschide in Business Center The President