Lectură de un minut

13 Dec 2023 - Știri și Noutăți

O lună plină pentru Penny: retailerul a deschis încă un magazin în țară

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PENNY România continuă în ritm alert planul de expansiune și deschide cel de al 362-lea magazin din România în Bârlad, județul Vaslui, începând cu 13 decembrie. 

Sursa foto: Penny

Situat pe strada Nicolae Bălcescu nr. 40, municipiul Bârlad, județul Vaslui, magazinul va funcționa de luni până sâmbătă în intervalul 7:00 – 21:00, iar duminica între 8:00 – 19:00. Oferă 74 de locuri de parcare, din care patru pentru persoane cu dizabilități. Suprafața interioară de vânzare a magazinului este de 856.18 mp.

PENNY Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni de dezvoltare: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

PENNY este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 362 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  O lună plină pentru Penny: retailerul a deschis încă un magazin în țară