Lectură de un minut

20 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Noutăți de la HELL: Cafeaua rece Energy Coffee devine Hell Ice Coffee

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cafeaua rece, gata preparată, deținută de HELL, este acum disponibilă sub o nouă denumire, cu un ambalaj uniform, modern și cu o rețetă ușor îmbunătățită. 

Sursa foto: HELL ENERGY/ Facebook

Brandul popular de cafea rece, cunoscut anterior sub numele de ENERGY COFFEE, este de acum disponibil în magazine sub numele de HELL ICE COFFEE, cu o imagine și o comunicare mai puternice și independente, venite din partea brandului de origine.

HELL a lansat gama ENERGY COFFEE la începutul anului 2020, inițial având 3 arome. La câțiva ani după lansarea și creșterea mărcii, este timpul ca cele două mari branduri, HELL ENERGY și ENERGY COFFEE, să se separe unul de celălalt atât din perspectivă strategică, cât și la nivel de concept creativ.

În primul rând, noua gamă a trecut printr-un proces de rebranding, astfel încât iubitorii de cafea rece vor găsi acum produsele pe rafturi sub denumirea de HELL ICE COFFEE, ceea ce face brandul și mai ușor de identificat.

În paralel cu schimbarea numelui, ambalajul în cutie de 250 ml din aluminiu, reciclabil la infinit, este și el reînnoit, oferind întregului portofoliu de produse un design mai consistent, mai curat și mai atrăgător pentru cei care doresc să descopere micile îmbunătățiri ale rețetei inițiale.

Procesul de rebranding este susținut de o campanie de marketing consistentă. HELL ICE COFFEE tocmai a lansat propriile conturi de Facebook, Instagram și TikTok și, totodată, campaniile de comunicare online, TV și outdoor, care vor promova noul brand pe piețele internă și internațională, produsele HELL ICE COFFEE fiind acum disponibile în aproape 30 de țări, printre care Grecia, Croația și Mare Britanie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noutăți de la HELL: Cafeaua rece Energy Coffee devine Hell Ice Coffee