Lectură de 2 minute

13 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Irina Măndoiu este noul CEO al grupului Policolor-Orgachim

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Consiliul de Administrație al grupului Policolor - Orgachim anunță schimbări în structura echipei de top management. Astfel, începând cu luna septembrie anul curent, funcția de CEO al Grupului Policolor - Orgachim va fi ocupată de Irina Măndoiu.

Cu peste 20 de ani de experiență în coordonarea vânzărilor, în distribuție, operațiuni și strategii de marketing, Irina Măndoiu a ocupat anterior funcția de director general adjunct al Albalact, una dintre cele mai mari companii din piața de lactate din România. Licențiată în Biologie, specializarea Protecția Mediului, Irina a răspuns provocării văzută drept o continuare firească a experienței și pregătirii sale profesionale.

“Avem know-how-ul intern, avem echipa bună și atașată emotional de companie și, nu în ultimul rând, avem produse și branduri valoroase’’ declară Irina Mandoiu, odată cu evaluarea grupului a cărui conducere a preluat-o.

Irina Mandoiu, despre oportunități în cadrul Policolor

Noul CEO al Policolor vorbește și despre oportunitățile grupului: “Suntem motivati să deschidem noi drumuri, să inovăm. Policolor este o școală continuă pentru industria de profil, școală de care beneficiază clienții nostri. În materie de Research& Development avem o echipă tânără de profesioniști, ingineri chimiști, laboranți. Mai mult, cu o echipa specializată putem crește aducând lucruri relevante în piață, tocmai pentru că acest grup este unul integrat, de la producția de materii prime, la cea a produselor finite, un mare avantaj pentru noi. ”

Primul lucru pe care Irina Măndoiu dorește să îl implementeze este unificarea proceselor de lucru în toate companiile care constituie grupul Policolor Orgachim. “Avem fabrici care produc vopsele pe baza de apa și în România, și în Bulgaria. Avem producție foarte specifică de materii prime în Bulgaria. Toate companiile grupului trebuie sa fie guvernate de aceleași norme, păstrându-și însă identitatea.

Policolor este producător de lacuri şi vopsele, oferind de cinci decenii soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei (sub brandurile SPOR, DEKO Professional, PROTECTA, CasaBella, Vinarom) și sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor (sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol), dar și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie de lacuri si vopsele: Policolor România, cu o nouă unitate de producție aflată în București, pe Bd. Timișoara şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană.

Citeste si:
Policolor lansează un grund pe bază de apă și vine cu noi formule ale gamei de lacuri SPOR
Policolor lansează un grund pe bază de apă și vine cu noi formule ale gamei de lacuri SPOR
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Irina Măndoiu este noul CEO al grupului Policolor-Orgachim