Lectură de un minut

03 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Noua identitate de ambalaj GEROVITAL MEN, semnata de BRAND NEW

Abonează-te pe  

Gerovital Men se prezinta publicului cu o noua imagine, dupa ce a trecut printr-un proces de redesign de packaging, realizat de Brand New.

 

Gama Gerovital Men acopera toate nevoile barbatilor si asigura o ingrijire completa, fiind compusa din produse destinate ingrijirii tenului (produse anti-aging cu acid hialuronic), produse pentru corp, maini dar si pentru par. Brand New si-a propus modernizarea imaginii gamei pentru o relevanta mai crescuta in randul consumatorilor cu varsta de 30+.

Premisa de la care s-a plecat in dezvoltarea proiectului a fost aceea ca, desi tot mai constienti de necesitatea utilizarii unor produse destinate exclusiv genului lor, barbatii nu sunt la fel de aplicati si implicati in alegerea unui produs sau altul (nu cauta informatii aprofundate despre un brand sau altul si nici asteptari foarte complexe nu au).
Imaginea nou creata doreste sa transmita barbatilor faptul ca gama de produse Gerovital Men le intelege perfect nevoia de simplitate si eficienta. Gerovital Men incurajeaza adoptarea unui look cool, masculin si minimalist, potrivita barbatului energic si stapan pe el insusi care se mentine in conexiune cu noutatile.”, declara Madalina Oanta, Branding Director BRAND NEW.
Retorica (numele sortimentului si actiunea lui) si restul elementelor de design au fost adaptate stilului pragmatic, dinamic, tipic barbatesc: cu focus pe informatie concisa, bine segmentata vizual, care sa ii ajute pe consumatori sa retina vizual produsul de care au nevoie.
Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc - este un brand emblema pentru Romania. In iunie 2019, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate in Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara, 20 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti, Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Oradea si Ramnicu Valcea si un magazin Gerovital deschis prin sistemul de franciza, la Bacau.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noua identitate de ambalaj GEROVITAL MEN, semnata de BRAND NEW